Home / Transport & Logistikk / Temperaturovervåking

Den ledende løsningen for temperaturovervåking under transport

Det er mange typer varer som krever temperaturovervåking, inkludert medisin, dyr, mat og andre ferskvarer. Sørg for at dine temperaturfølsomme varer transporteres til riktig temperatur og at du og dine sjåfører blir varslet om avvik i sanntid.

Finn den riktige løsningen for din temperaturovervåking

Sørg for at dine temperaturfølsomme varer håndteres og transporteres under riktige forhold med vår integrerte løsning for temperaturovervåking og telematikk.

Temperature monitoring platform

 

Hva er fordelene med et temperaturovervåkingssystem under transport?

Overhold lover og forskrifter

Møt kravene i henhold til strenge bransjebestemmelser med omfattende sporing og logger for hver forsendelse

Beskytt varene

Overvåk statusen til dine temperaturfølsomme varer og motta varsler om eventuelle temperaturavvik i sanntid.

Forbedre kundeservicen

Hold kundene dine oppdatert med tilgang til sanntids temperaturdata og historikk gjennom temperaturrapporter.

Gå ikke glipp av avvik med AddSecures temperaturovervåkingsløsninger

Våre løsninger for temperaturovervåking gir både transportledelse og sjåfører trygghet da systemet sender varsler og alarmer ved avvik. På denne måten kan problemer håndteres proaktivt før varene rekker å bli skadet. Transportledelsen kan motta disse varslene via e-post eller direkte i systemet mens sjåførene mottar varslene via mobiltelefon eller skjerm i førerhuset. Dette betyr at de raskt kan gripe inn og minimere at varene blir skadet av temperatur.

Temperaturovervåking egnet for alle typer kjøretøy

Med mulighet for opptil et stort antall kablede eller trådløse temperatursensorer per kjøretøy, som hver kan fjernkonfigureres for sitt eget spesifikke temperaturmiljø, tilbyr AddSecure en tilpasset temperaturovervåkingsløsning for enhver flåte.

Leveringsdokumentasjon med temperaturdata

Tilby kundene dine automatiske rapporter med en fullstendig og detaljert oversikt over de faktiske temperaturene under transport. Planlegg rapportene slik at de går direkte inn i dine kunders innboks når leveringen er fullført, noe som gir trygghet og en sterk kommunikasjon om at deres temperaturfølsomme varer leveres under riktige forhold.

 

Finn den riktige løsningen for temperaturovervåking av dine transporter!

Transportører av temperaturfølsomme varer som mat og medisiner må sikre kjølekjeden fra «fabrikk til butikk». I denne veilederen ser vi på utfordringene i bransjen, reglene og hvilke typer løsninger det finnes for temperaturovervåking av transporter.

Last ned hele guiden!

Fleksibel temperaturovervåking for transporter

Vår løsning for temperaturovervåking, Asset Pro, gjør det mulig å bruke egne uavhengige sensorer eller koble til de som brukes av kjøleenheten. På denne måten kan du enkelt skreddersy en løsning som er tilpasset den eksisterende flåten og som er kostnadseffektiv.

Les mer om Asset Pro

"Kvalitet er av største betydning for oss og vi bruker AddSecures løsning for å sikre at kjølekjeden er intakt. Vår toleranse for uønskede temperaturavvik er null og hvis varer har blitt skadet kasseres det umiddelbart."

Lennart Håård, transportsjef i Dagab

Oppkoblede temperaturovervåkingsløsninger for å beskytte og optimalisere dine temperaturfølsomme leveranser.

Kontakt oss i dag for å bestille en gratis demo.

Andre funksjoner som med fordel kan kombineres med temperaturovervåking

GPS-posisjonering og ressurssporing

Våre innovative sporingssystemer vil endre måten virksomheten din fungerer på fra første dag av installasjonen av resurser.

Forberedende atferd og ecokjøring

Forbedre forberedelsesatferden og redusere kostnadene.

Kamerasystem for kjøretøy

Øk førersikkerheten og reduser ulykker med vårt kjøretøykamerasystem.