Home / Transport & Logistikk / GPS-sporing av kjøretøy

Europas ledende løsning for GPS-sporing av kjøretøy

Hold oversikt over flåten din i sanntid med vår markedsledende løsning for GPS-sporing av kjøretøy.

Få full kontroll over flåten din med vår GPS-løsning for kjøretøysporing

Med AddSecures GPS-løsning for kjøretøysporing kan du holde oversikt på hele flåten din i sanntid. Du sporer kjøretøyene dine og andre ressurser via en webløsning på hvilken som helst enhet, uansett hvor du er. Våre sporingssystemer gir sanntids GPS-posisjonering og trafikkanalyse for å beregne ankomsttider og legge til rette for proaktiv kundeservice for effektiv flåtestyring.

Bestill en demo for å se hvordan du effektivt kan posisjonere og spore kjøretøyene dine

Hold kundene dine oppdatert på hvor kjøretøyene er og bruk geofence-varsler for å informere dem regelmessig om statusen til forsendelsene.

Fordelene med GPS-sporing av kjøretøy

Forbedre produktiviteten

Sanntids synligheten til hele flåten din lar deg bedre forutse problemer ved distribusjonen av kjøretøy og optimalisere planleggingen av sjåførene dine.

Kutt kostnadene

Sørg for at sjåførene dine kun tar den mest effektive veien og overvåk upassende kjøreatferd for å redusere drivstoffkostnadene.

Øk kundeservice

Informer kundene dine proaktivt med estimerte ankomsttider og trafikkinformasjon i sanntid og forbedre din kundeservice.

Lær mer om hvordan du implementerer GPS-kjøretøysporing i flåten din

Denne artikkelen tar sikte på å gi deg ideer og tips for å lykkes med et telematikkprosjekt og for å maksimere avkastningen på investeringen. Basert på erfaringene fra våre kundeprosjekter samt intervjuer med prosjektledere, kunder og systembrukere, har vi samlet våre anbefalinger i 11 kapitler. Vi håper du finner artikkelen verdt å lese og inspirerende.

White paper: Så lyckas du med ditt projekt inom Fleet Management

Sporing og historiske ruter

Få en oversikt over hver transport som viser GPS-sporing av kjøretøy og nøkkelparametere knyttet til gjennomførte ruter og følg opp kjøreeffektivitet og sikkerhet. Bruk “tidsmaskinen” for å se hvilke kjøretøy og ressurser som befant seg i et geografisk område i løpet av et spesifisert tidsrom. Se detaljert informasjon knyttet til spesifikke hendelser og stopp for å identifisere områder for forbedring.

Øk produktiviteten til flåten din takket være vår kjøretøyposisjonering og GPS-sporingsløsning

Spor plasseringen og statusen til kjøretøyene dine i sanntid for å identifisere eventuelle suboptimerte ressurser og flytte dem etter behov. Kartet i Weboffice gir deg et bilde av hele flåten din med kjøretøy, trailere, containere mm. Denne oversikten lar deg effektivt identifisere unormal aktivitet og områder for forbedring for å oppnå bedre produktivitet og større effektivitet i transportvirksomheten din.

Oppmuntre til tryggere kjøring med Europas ledende GPS-sporingsløsning for kjøretøy

Hjelp dine sjåfører med å forbedre sine kjørevaner med våre rangeringsrapporter. Oppmuntre sjåførene dine til å ta i bruk sikrere (og mer effektiv) kjøreatferd med regelmessige, personlige tilbakemeldinger.

"En annan värdefull egenskap är att positionering och föraridentifikation sker i samma system. Förarna blir automatiskt inloggade via kopplingen till färdskrivaren och trafikledningen kan på så sätt ha stenkoll på vem som kör vilket fordon och var de befinner sig."

Joakim Asplund, Projektledare hos Ahola Transport

Våre markedsledende funksjoner for GPS-sporing av kjøretøy

Geofencing

Minimer ventetiden gjennom automatiske varsler når kjøretøy passerer forhåndsdefinerte "geografiske gjerder" og områder

Ruteoptimalisering

Optimaliser rutene til kjøretøyene dine og beregn lønnsomhet gjennom ruteberegning.

Start-stopp-rapporter

Nøkkeltallene dine samles inn automatisk, sammenstilles og gjøres tilgjengelig i detaljerte rapporter.

Tidsmaskin for GPS-sporing

Få fullstendig innsikt i hvilke kjøretøyer som har vært i et bestemt område på et bestemt tidspunkt.

Bestill en gratis demo

Forbedre lønnsomheten din ved hjelp av Co-Driver

Våre siste bloggartikler innen transport og logistikk

Hvilken type løsning for temperaturovervåking passer til dine behov?