Home / IoT Connectivity / AddSecure Link Go

Ta det første, enkle steget

AddSecure Link Go er en plug-and-play løsning for selskaper som ønsker å komme i gang med tilkoblede enheter og systemer på en rask og enkel måte.

Rask oppstart

Vår plug-and-play løsning passer om du vil komme raskt i gang.  Vanlige bruksområder for Link Go er adgangskontrollsystemer, alarmsystemer, heiskontrollsystemer, videoovervåking og andre systemer basert på fjernbetjening.

Link Go består av en sikker, kryptert tilkobling. Du kan i tillegg bestille en robust og pålitelig ruter.

Løsningen er enkel å ta i bruk og leveres med forhåndsaktivert SIM-kort og VPN-tilgang. Perfekt for rask opprettelse av en sikker forbindelse mellom lokale enheter og sentralt installerte systemer, alt som kommuniserer via en Ethernet-port.

Last ned brosjyre

Relaterte produkter og løsninger

AddSecure Link er en komplett, pålitelig og fleksibel IoT-løsning som du kan administrere på egen hånd. Gir deg full kontroll og kan enkelt skaleres.

Med Link Manager Mobile-appen får installatører og teknikere enkelt tilgang til sine sikrede nettverk i AddSecure Link-systemet.

AddSecure Radiokommunikasjon er spesialutformet for kunder som trenger sikker og pålitelig kommunikasjon på steder som er vanskelige å nå.