Home / Alarmoverføring / Innbruddsalarm

Innbruddsalarm

Beskytt eiendommen din mot uautorisert adgang. Innbruddsalarmtjenestene våre overvåkes kontinuerlig, og du blir umiddelbart varslet dersom kritiske situasjoner inntreffer. Tilgjengelig i alle sertifiseringsklasser.

Sikker innbruddsalarm over mobilnettet

Rask og sikker alarmoverføring er kritisk for alle typer innbruddsalarm. Våre alarmer og tjenester sørger for at du har full kontroll, uansett om det er en bolig, et kontor eller en bank som skal beskyttes.

Med våre alarmsendere og -tjenester etableres en sikker kommunikasjon som du alltid kan stole på. Kritiske alarmer sendes i løpet av noen sekunder til alarmmottakeren din for rask håndtering.

Tjenesten overvåker kommunikasjonen mellom alarmsystemet ditt og den valgte alarmmottakeren hele døgnet og varsler deg umiddelbart om det oppstår systemendringer.

 

Sertifisert alarmoverføring

Norges beste utvalg av sertifisert alarmoverføring

Full pålitelighet

Overvåkning 24/7 gir full pålitelighet

Sikker overføring

Secure SIM-kort gir sikker overføring, separat fra annen nettrafikk

Komplett alarmoverføring

Terminal med bundlet mobilabonnement, uavhengig av alarmmottak og operatør

Full oversikt over alle hendelser

AddView gir deg raskt en samlet oversikt, uansett om det gjelder brann-, innbrudds- eller heisalarm

Tett samarbeid med operatør

Sikrer tidlig informasjon ved eventuelle driftsforstyrrelser

Tjenster innbruddsalarm

Intruder Home 4G T25

Abonnementet består av en sikker, trådløs alarmoverføring med høy pålitelighet og enkel idriftsettelse. Tjenesten brukes primært for overføring av innbruddsalarm fra boliger. Tilfredsstiller FGs sikkerhetsgrad 1 med krav om rapporteringstid hver 25. time (T25).

Intruder Business 4G M30

Med abonnementet Intruder Business er alarmkommunikasjonen mellom ditt alarmanlegg og valgt alarmstasjon hele tiden overvåket, og kommunikasjonen har en rapporteringstid på hvert 30. minutt (M30). Abonnementet tilfredsstiller kravene til FG Grad 2 og beskyttelseklasse B1 (FG Grad 2 er den laveste tillatte sikkerhetsgraden for anlegg til næringslivet.) Kombinasjonen av to føringsveier, mobil- og fastnett, gjør denne løsningen til bransjens sikreste.

Intruder High Risk 4G M3

Tjenesten leverer på kravene FG Grad 3, beskyttelseklasse B1 og rapporterer eventuelle kommunikasjonsfeil etter 3 minutter (M3). Abonnementet er tilpasset overføring av innbruddsalarm for virksomheter med særlig høy risiko for innbrudd, eller der det er spesielt viktige ting å sikre. Det kan være menneskeliv, store verdier eller andre grunner til at din bedrift må sikres bedre enn minstekravene. Kombinasjonen av to føringsveier, mobil- og fastnett, gjør denne løsningen til bransjens sikreste.

Tilleggstjenester

  • Seriell overføring
  • Fjerndrift – UDL
  • To føringsveier
  • Overføring til brannvesen

Oversikt og økt sikkerhet

I tillegg til alarmtjenestene vi tilbyr, kan vi gjøre hverdagen enda sikrere for deg og kundene dine ved hjelp av tilleggstjenestene våre. Disse gir deg større fleksibilitet hva gjelder driftsovervåkning og gir bedre kontroll over alarmsystemer og eventuelle driftsfeil som oppstår. Fjernservice muliggjør feilsøking og tilgang til eksternt utstyr. Les mer om AddSecure AddView og AddSecure Remote Service her.

Vil du vite mer om våre løsninger for innbruddsalarm?

Prat med en av våre eksperter

Har dine alarmsendere støtte for 4G?

Telenor har besluttet å legge ned 2G- og 3G-nettet. Samtidig skal 4G-nettet utvides og forbedres. Dette har betydning for deg og din organisasjon om du har utstyr som kun støtter 2G- og 3G-kommunikasjon.

AddSecure AddView

Ved hjelp av den web- og mobilbaserte tjenesten AddView får du på en sikker og smidig måte tilgang til informasjon som gjør at du raskt kan avgjøre om systemene dine fungerer som de skal. Du får full oversikt over all aktivitet i alle virksomhetens alarmanlegg.