Home / Om oss

Om oss

AddSecure er en ledende europeisk leverandør av sikker IoT-tilkobling og ende-til-ende-løsninger. Vårt oppdrag er å skape en tryggere og smartere verden sammen med våre kunder over hele Europa og utover.

AddSecure er en ledende europeisk leverandør av sikker IoT-tilkobling og ende-til-ende-løsninger. Vi hjelper kundene med å optimalisere driften, skape forretningsverdi og sikre vitale funksjoner.

Ved å kombinere tilkoblede, datadrevne og sensorbaserte løsninger med klassens beste kompetanse, møter vi våre kunders behov uavhengig av bransje. Vi tilbyr både administrerte tjenester og kobler til alle enheter som trenger sikker kommunikasjon og dataoverføring. Fantasien er den eneste begrensingen.

Våre sikre IoT-løsninger brukes innenfor områdene bygninger, alarmer, transport og logistikk, personsikkerhet og sikkerhet, helsevesen, bygg, kommuner, skoler, redningstjenester, strømnett med mer.

AddSecures hovedkontor er i Stockholm, Sverige. Vårt hovedmarked er Europa, men vi betjener kunder over hele verden. Med over 1000 ansatte bidrar vi til å gjøre verden tryggere, smartere og mer bærekraftig.

Vår eksistenserklæring er å bidra til å gjøre verden tryggere og smartere.