Home / IoT Connectivity / AddSecure Link

En smart tilnærming til IoT-kommunikasjon

AddSecure Link er en komplett, pålitelig og fleksibel IoT-løsning som du kan administrere på egen hånd. Dersom du vil koble til og administrere et større antall enheter på en enkel og sikker måte, er dette løsningen for deg. Gir deg full kontroll og kan enkelt skaleres ved behov.

Koble til et større antall enheter

AddSecure Link er en løsning for mobil- og VPN-kommunikasjon for store kunder og integratorer av IoT-systemer. Opprett en sikker og privat sky, og administrer dine kunders SIM-kort i vår plattform for 2G-, 3G-, 4G-, NB-IoT  og LTE-M-dekning, som har støtte for de aller fleste operatører i Europa, samt de største operatørene utenfor Europa for en global dekning. Link gir installasjoner i alle slags miljøer en komplett kommunikasjonsinfrastruktur for SIM-kort, fjernsupport og overvåking av sikker kritisk kommunikasjon.

 

Enkel å administrere

Løsningen er i høy grad automatisert og gjør kompleks IP-teknologi tilgjengelig for alle.

Full kontroll

Gir raskt oversikt over alle tilkoblinger og tilkoblede enheter.

Skalerbar

De private nettverkene kan lett skaleres etter hvert som behovet endrer seg.

Sikre tilkoblinger

Usynlig og uten lekkasjer.

Effektiv og miljøvennlig

Løsningen er så lett å administrere at den faktisk blir brukt. Besøk av teknikere kan tilhøre fortiden.

 

AddSecure Link er utformet for sluttkunder som trenger effektiv, sikker og robust kommunikasjon mellom utstyr og anlegg som er langt unna, og som ikke ønsker å administrere den komplekse teknologien som ligger bak sikker kommunikasjon.

Typiske brukere er

  • Driftsledere som overvåker og optimaliserer flere anlegg
  • Eiendomsforvaltere som forvalter eiendommer spredt over et større område
  • Service og -driftspersonale som har behov for å kunne styre, regulere og overvåke anlegg for elektrisitet, kommunikasjon, bygningsadministrasjon og vann og avløp

 

Så enkelt som 1, 2, 3

Det private nettverket (VPN) settes opp på noen få minutter, uten tekniske ferdigheter eller kunnskap om IP-nettverk.

SIM-kort bestilles i webportalen og aktiveres med ønsket profil og abonnement.

Tilganger og sertifikater deles enkelt i webportalen.

 

Link Secure SIM

Secure SIM-kortene som brukes til Link, er koblet til et Link-nettverk (IP-basert VPN, se nedenfor) i AddSecure Link-tjenesten. Mobilabonnementet fungerer på 2G-, 3G-, 4G- og smalbåndsnettverk hos de aller fleste operatører i Europa, samt hos de største operatørene utenfor Europa for en global dekning. Secure SIM bruker AddSecure Links tilgangspunktnavn (APN), som skiller trafikk fra resten av mobildatatrafikken. Løsningen leder all trafikk til AddSecures gateway, som automatisk tildeler en fast IP-adresse og sikrer at alle data automatisk havner i rett Link-nettverk. Trafikken i mobilnettet er alltid sikker, siden den er kryptert – normalt med AES-256-kryptering i 4G-nettet.

Private nettverk

En av utfordringene når man skal etablere en IoT-løsning, er sikkerheten. Å legge til ytterligere sikkerhet i ettertid kan vise seg å være vanskelig. AddSecure Link gjør at man fra oppstarten av raskt og enkelt kan opprette et komplett privat nettverk (VPN) som omfatter alle enheter og systemer som skal kommunisere med hverandre. Nettverket er helt isolert fra annen Internett-trafikk og lukket for uautoriserte brukere og enheter. Det kan opprettes og administreres flere private nettverk, slik at man kan skille mellom ulike sluttkunder, eller mellom ulike typer trafikk og systemer.

Enkel SIM-administrasjon for bedrifter

I nettportalen Link Manager finner du alle verktøy du trenger for å opprette og administrere nettverk og tilkoblinger. Brukergrensesnittet er intuitivt, har klare instruksjoner og er i høy grad automatisert. Dette gir lavere risiko for menneskelige feil og økt sikkerhet i de distribuerte løsningene.

  • Enkel å administrere – løsningen gir en komplett oversikt over tilkoblinger, SIM-kort og trafikkplaner. Nye SIM-kort kan bestilles med noen museklikk, og abonnementer kan opprettes, endres og sis opp.
  • Enkel å administrere – har ett verktøy for SIM-kort, styring av datatrafikk og nettverksadministrasjon, og gir en mer fullstendig oversikt enn vanlige verktøy for SIM-administrasjon.
  • Full kontroll – oversikten i Link Manager gjør det mulig å følge opp kostnader og datavolumer. Det er enkelt å angi en fast datagrense per enhet, noe som sikrer full kostnadskontroll og forebygger overraskelser.
  • Skalerbar – nettverk og tilkoblinger kan settes opp med noen tastetrykk, og nye SIM-kort og VPN-sertifikater kan bestilles.

Last ned brosjyre

Link – IoT-konnektivitetsplattformen

Det å koble opp og administrere IoT-enheter enkeltvis via internett er en ganske enkel affære i dag. Næringslivet står imidlertid overfor en situasjon med økende kompleksitet knyttet til IoT, med et stadig større antall oppkoblede enheter og et økende behov for sikre og pålitelige oppkoblinger ettersom IoT har blitt en sentral del av forretningsdriften. Det å koble opp og administrere et stort antall enheter er en kompleks oppgave hvis man ikke har de rette verktøyene, og det blir ikke enklere av å skulle ivareta et høyt sikkerhetsnivå på toppen av det hele. Den egenutviklede plattformen vår, AddSecure Link («Link»), sørger for sikker IoT-konnektivitet og for at administreringen av enheter og oppkoblingsfunksjonalitet er brukervennlig.

Link er en komplett, pålitelig og fleksibel mobil- og VPN-konnektivitetsløsning for kunder og IoT-systemintegratorer som har ansvar for et stort antall enheter som må oppkobles, og som må administreres på en sikker og enkel måte. Link har en komplett infrastruktur for administrasjon av SIM-kort, datatrafikk, fjerntilgang og tilgangskontroll gjennom et grensesnitt for administrering og overvåking (via app eller nett) av de oppkoblede enhetene. Brukergrensesnittet er intuitivt og automatisert i høy grad, noe som begrenser risikoen for menneskelige feil og dermed gir økt sikkerhet.

Link brukes av kunder som trenger effektiv, sikker og robust kommunikasjon mellom enheter, og som ikke vil eller kan administrere den komplekse teknologien forbundet med sikker kommunikasjon. Kommunikasjonen er fullstendig isolert fra annen internettrafikk, uautoriserte brukere og uautoriserte enheter. Det kan opprettes og administreres flere private nettverk for å skille mellom ulike sluttkunder, eller ulike typer trafikk og systemer.

Relaterte produkter og løsninger

En plug-and-play løsning for deg som ønsker å komme i gang med tilkoblede enheter og systemer på en rask og enkel måte.

Med Link Manager Mobile-appen får installatører og teknikere enkelt tilgang til sine sikrede nettverk i AddSecure Link-systemet.

Service Activator appen gjør det mulig for installatører å aktivere kommunikasjonstjenester fra AddSecure.