Home / Transport & Logistikk

Transport & Logistikk

Våre transportløsninger omfatter flåte- og transportstyringssystemer som baserer seg på datadrevet analyse for å hjelpe flåteoperatører med å optimalisere driften og redusere kostnadene.

Styrk virksomheten

Styrk virksomheten ved hjelp av kraftig teknologi for tilkoblede kjøretøy, datadrevet intelligens og analysefunksjonalitet. Vi hjelper deg med å omstille til digital flåtedrift der du får tilgang til viktige driftsdata i sanntid, slik at du kan imøtekomme de stadig mer omfattende kravene knyttet til bærekraft, global netthandel og transportkjøpere.

Hold styr på kjøretøyene dine i sanntid, forenkle administrasjonen og redusere det totale drivstofforbruket (Eco-driving).

Hjelp sjåførene dine med å finne rett vei til destinasjonen. Hold oversikt på førerraktivitetene og forenkle kommunikasjonen mellom sjåfører og kontorteamet.

En fleksibel og autonom løsning som inkluderer tjenester for posisjonering, sporing, geofencing og tilhengerkobling.

Digital administrering av transportoppdrag, ruteberegninger, temperaturovervåkning av last og transportrapportering.

Spor last, containere, tilhengere eller verktøy med Bluetooth Low Energy Tags via AddSecure Sense

Bruk ekspertteamet vårt for å få rask inntjening og lønnsomhet fra prosjektet ditt.

Snakk med salgsavdelingen!

La ekspertene våre hjelpe deg å finne den rette løsningen for dine behov.

Smarte, fleksible og skalerbare IoT-konnektivitetsløsninger

AddSecure-løsningene våre omfatter sikre plattformer for IoT-konnektivitet, programvareapplikasjoner og tjenester som er skreddersydde til dine behov. Vi gir deg fleksible og skalerbare løsninger gjennom hele prosessen fra bestilling til betaling. Du kan automatisk samle inn, aggregere og supplere transport- og logistikkdataene for å forbedre lønnsomheten, tilby førsteklasses kundeservice og oppnå økt driftseffektivitet. Vi hjelper deg å maksimere parametre som presisjon, forutsigbarhet, åpenhet og forsyningsplanlegging, samtidig som kostnader og utslippsnivåer holdes på et minimum. Resultatet er at hele logistikkjeden får et løft.

Vår ekspertise

AddSecure  bruker programvare, skyløsninger og data fra oppkoblede enheter for å gjøre smarte analyser som hjelper kundene våre å optimalisere driften og redusere kostnadene.

Betydningen av sikker IoT-kommunikasjon og sikre data

Sikre IoT-konnektivitetsløsninger er avgjørende for å ivareta forretningskritiske operasjoner for kundene våre innen transport og logistikk, og drive virksomheten på en smart, sikker og mer bærekraftig måte.