Home / Personvern

Personvern

AddSecure Group AB, registreringsnr. 559210-7402, eller AddSecure Group ABs tilknyttede selskap som du eventuelt har et kundeforhold med, er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine. Vi respekterer og ivaretar personvernet ditt og ønsker at du skal føle deg trygg når vi behandler personopplysningene dine. Vi behandler alle personopplysninger i samsvar med gjeldende lov, herunder den generelle personvernforordningen (2016/679) («personvernforordningen») og andre gjeldende nasjonale lover om databeskyttelse og personvern.

Personvernerklæring

AddSecure Privacy Policy – English (master version)

AddSecure Integritetspolicy – Swedish (translation)

Personvernerklæring for AddSecure – Norwegian (translation)

AddSecuren Tietosuojakäytäntö – Finnish (translation)

Politique de confidentialité d’AddSecure – French (translation)

AddSecure Privacybeleid – Dutch (translation)

AddSecure Datenschutzrichtlinie – German (translation)

AddSecure Privatlivspolitik – Danish (translation)

Polityka prywatności firmy AddSecure – Polish (translation)

Política de privacidad AddSecure – Español (Traducción Española)

Denne personvernerklæringen gjelder for AddSecure Group AB og dets datterselskaper, etter hva som er aktuelt, som er oppført i tabellen på siden www.addsecure.com/about-us/data-protection/.

 

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres på datamaskinen eller mobilenheten din. Retningslinjene for informasjonskapsler beskriver hvilke typer informasjonskapsler vi bruker, informasjonen vi samler inn ved hjelp av informasjonskapslene, hvordan informasjonen brukes, og hvordan du kan styre innstillingene dine for informasjonskapsler.

AddSecure retningslinjer for informasjonskapsler

 

Databehandleravtale for personopplysninger

Ulike mobilapp- eller nettbaserte tjenester kan gjøres tilgjengelig som en del av AddSecures produkt- og tjenestetilbud. Der AddSecure behandler personopplysninger på vegne av selskapets kunder, har AddSecure rollen som databehandler. Ansvaret AddSecure har som databehandler, reguleres av en databehandleravtale. Følgende databehandleravtaler finnes som vedlegg til hovedavtalen, der det er aktuelt.

Databehandleravtale for personopplysninger

Kontakt

Hvis du har spørsmål om AddSecures behandling av personopplysninger, må du gjerne ta kontakt med personvernteamet vårt på:

AddSecure Group AB
Telefonvägen 26
SE-126 26 Hägersten, Sweden
www.addsecure.com
[email protected]

 

 

 

Kiki Lehto
Data Protection Officer, AddSecure
[email protected]