Ny portal

AddSecure har lansert ny portal. Den nye portalen erstatter den eksisterende forhandlerportalen, som blir stengt for nyregistreringer om kort tid. Vi vil holde eksisterende forhandlerportal åpen for lesetilgang i en periode etter den blir stengt, før den stenges helt.I vår nye portal kan du opprette bestillinger, endre eksisterende abonnement, raskt få oversikt over pågående bestillinger og eksisterende abonnement, og finne informasjon om produktene og tjenestene våre.

Logg inn på portalen

Forhandlerportal (gammel)

Her får du tilgang til webshopen vår, hvor du kan registrere abonnementer for kundene dine, bestille produkter og tjenester, og få tilgang til nyttige dokumenter for installatører.
Logg inn på forhandlerportalen, kun for eksiterende brukere

Logg inn på forhandlerportalen

Ønsker du tilgang?
Vi har sendt ut brukerinfo til brukere av den gamle portalen, men om du ikke har fått det, så kan du selv opprette den under logg inn. Husk å ha organisasjonsnummer og kundenummer tilgjengelig når du skal opprette konto. Trenger du assistanse til å opprette konto, så henviser vi til [email protected]. Henvendelsen blir da behandlet i normal åpningstid: 08-16

 

AddSecure Weboffice

Her kan du logge inn på Smart Transport-løsning AddSecure Weboffice (tidligere Vehco Weboffice):

Logg inn: AddSecure Weboffice