Home / Smart Transport™

Smart Transport™

Smart Transport-løsningene våre legger grunnlaget for datadrevne forbedringer både når det gjelder lønnsomhet og kontroll over transport- og logistikkoperasjonene i bedriften din. Du får også tilgang til forretningsanalyser og statistikk som gjør det mulig å tilby suveren kundeservice og driftseffektivitet.

Hold styr på kjøretøyene dine i sanntid, forenkle administrasjonen og redusere det totale drivstofforbruket (Eco-driving).

Hjelp sjåførene dine med å finne rett vei til destinasjonen. Hold oversikt på førerraktivitetene og forenkle kommunikasjonen mellom sjåfører og kontorteamet.

En fleksibel og autonom løsning som inkluderer tjenester for posisjonering, sporing, geofencing og tilhengerkobling.

Digital administrering av transportoppdrag, ruteberegninger, temperaturovervåkning av last og transportrapportering.

Spor last, containere, tilhengere eller verktøy med Bluetooth Low Energy Tags via AddSecure Sense

Bruk ekspertteamet vårt for å få rask inntjening og lønnsomhet fra prosjektet ditt.

Smarte, fleksible og skalerbare løsninger

Vi gir deg skalerbare og fleksible løsninger for hele prosessen fra bestilling til betaling. Du kan automatisk samle inn, sammenfatte og få utfyllende informasjon om transport- og logistikkdata for å tilby god kundeservice til lavest mulig kostnad. For å bidra til å styrke hele logistikkjeden kan vi hjelpe deg med å maksimere presisjonen, forutsigbarheten, åpenheten og planleggingen av forsyning og leveranser for bedriften din. Samtidig vil kostnadene og utslippene reduseres til et minimum.

Hvorfor er det viktig å sikre kritisk kommunikasjon og data?