Home / Smart Transport™

Smart Transport™

Smart Transport-løsningene våre legger grunnlaget for datadrevne forbedringer både når det gjelder lønnsomhet og kontroll over transport- og logistikkoperasjonene i bedriften din. Du får også tilgang til forretningsanalyser og statistikk som gjør det mulig å tilby suveren kundeservice og driftseffektivitet.

Hold styr på kjøretøyene dine i sanntid, forenkle administrasjonen og redusere det totale drivstofforbruket (Eco-driving).

Bruk ekspertteamet vårt for å få rask inntjening og lønnsomhet fra prosjektet ditt.

Hjelp sjåførene dine med å finne rett vei til destinasjonen. Hold oversikt på førerraktivitetene og forenkle kommunikasjonen mellom sjåfører og kontorteamet.

En fleksibel og autonom løsning som inkluderer tjenester for posisjonering, sporing, geofencing og tilhengerkobling.

Digital administrering av transportoppdrag, ruteberegninger, temperaturovervåkning av last og transportrapportering.

Smarte, fleksible og skalerbare løsninger

Vi gir deg skalerbare og fleksible løsninger for hele prosessen fra bestilling til betaling. Du kan automatisk samle inn, sammenfatte og få utfyllende informasjon om transport- og logistikkdata for å tilby god kundeservice til lavest mulig kostnad. For å bidra til å styrke hele logistikkjeden kan vi hjelpe deg med å maksimere presisjonen, forutsigbarheten, åpenheten og planleggingen av forsyning og leveranser for bedriften din. Samtidig vil kostnadene og utslippene reduseres til et minimum.

Hvorfor er det viktig å sikre kritisk kommunikasjon og data?

Smart Transport omfatter også disse merkene

AddSecure Smart Transport har gjort flere oppkjøp for å styrke tjenestetilbudet. Merkevareporteføljen vår innen Smart Transport komplementerer løsningene våre og gjør oss i stand til å tilby markedsspesifikke løsninger og lokal støtte.

Les mer om våre lokale merkevarer her:

 

Connexas leverer teknologiløsninger for tilkoblede kjøretøy og mobile medarbeidere til kommersielle kjøretøyflåter av alle størrelser i Storbritannia, Australia og Nord-Amerika. De bransjeledende teknologiløsningene omfatter totalløsninger for reise- og leveranseadministrasjon, HD-kamerasystemer og applikasjoner for optimalisering av kjørestil, som gjør flåtene smartere, sikrere og mer effektive.

www.connexas.com

 

 

FrameLOGIC, etablert i 2004, er den ledende aktøren innen flåte- og transportstyring i Polen. Selskapet tilbyr komplekse teknologiske løsninger for flåtestyring, transportstyring og administrasjon av mobile medarbeidere.

https://framelogic.pl/

 

RTL

er ekspert på spesialtilpasset telematikk for kommersielle kjøretøy. Selskapet tilbyr sofistikerte verktøy som registrerer og analyserer kjøretøy og kjøredata for å optimalisere tryggheten og effektiviteten i flåten. Med 25 års erfaring innen telemetri for kjøretøy samt godt samarbeid med mange av de ledende motor- og lastebilprodusentene, er selskapet godt posisjonert til å levere avanserte sporings-, overvåknings- og rapporteringssystemer som løser konkrete utfordringer og sikrer bedre resultater. RTL har kontorer i Storbritannia og Australia, og kunder i mer enn 20 land fordelt på seks kontinenter.

https://rtlsystems.co.uk/