Home / Stolt samarbeidspartner av Telenor

Sikker, kritisk kommunikasjon for dine alarmsystemer

I AddSecure har vi sikkerhet i genene våre, ettersom vi har jobbet med sikker kommunikasjon siden 70-tallet.

Våre Smart Alarms-løsninger overfører og sikrer kritisk kommunikasjonen fra dine alarmsystemer og sender informasjon til ønsket mottaker, hver eneste gang. Vi gjør det enkelt for maskiner å snakke med maskiner, og for maskiner å snakke med mennesker.

Tjenesten vår for alarmoverføring består av en alarmsender som registrerer hendelser i dine alarmanlegg, og en kommunikasjonsløsning som varsler ønsket mottaker(e) om hendelser, for eksempel til alarmmottak og/eller driftspersonell.

For at du skal være trygg på at alarmene dine alltid blir formidlet, overvåker vi også kontinuerlig kommunikasjonsnettet i løsningen. Dersom alarmsenderen mister tilkoblingen, eller andre driftshendelser oppstår, som strømbrudd eller sabotasje, varsles dette umiddelbart etter dine ønsker.

Du får med andre ord beskjed med en gang kritiske situasjoner oppstår, og kan derfor sette i gang tiltak umiddelbart.

Kundene våre bruker våre løsninger i systemer for heis-, innbrudd- og brannalarm, samt tekniske varslinger i kombinasjon med sensorer og måleutstyr.

Våre alarmsendere er testet og godkjent etter de strengeste normene i Europa, og med alarmoverføring fra AddSecure sørger våre kunder for å imøtekomme tekniske forskrifter og krav til sine anlegg.

Stolt samarbeidspartner av Telenor

For at vi skal kunne levere stabile tjenester av høy kvalitet, er vi avhengig av et godt samarbeid med partnere og leverandører. Vi bruker telenettet fra Telenor for å gi våre kunder best mulig dekning. Vårt nære samarbeid sørger for rask og grundig feilretting i mobilnettet, og vi kan dokumentere en gjennomsnittlig oppetid på mobilnettet siste 12 måneder på over 99,83 %.

Les mer på https://www.telenor.no/bedrift/iot/tjenester/

AddSecure Smart Alarms

Sikker og overvåket alarmkommunikasjon er en kritisk del av ethvert alarmsystem – og i et sikrere og smartere samfunn. Våre Smart Alarms-løsninger sørger sikre at alarmene dine når rett mottaker - hver eneste gang!