Home / Smart Transport™

Smart Transport™

AddSecure Smart Transport tilbyr produkter og løsninger for håndtering av kjøretøy, sjåfører, gods og transport. Løsningene kobler sammen sjåfører, kjøretøy og andre ressurser for å hjelpe transportselskaper med å optimalisere driften og redusere kostnadene.

Driver virksomheten fremover

Utvikle virksomheten din gjennom kraften av teknologi for oppkoblede kjøretøy, datadrevet intelligens og analyser. Vi hjelper deg med å digitalisere kjøretøyparken din og gir deg tilgang til viktige forretningsdata i sanntid, slik at du kan møte de stadig økende kravene fra dine kunder, global e-handel og miljøforskrifter.

Omfattende løsninger for effektivisering av sjåfører, kjøretøy og transport.

Markedsledende produkter og systemer for flåtestyring og transportstyring.

Få hjelp fra vårt erfarne team for å lykkes med dine prosjekter innen flåtestyring og transportstyring.

Last ned vår brosjyre som beskriver våre løsninger for transport- og logistikkbedrifter

Les mer om hvordan våre løsninger kan hjelpe logistikk- og transportbedrifter til å bli mer effektive, øke kvaliteten og kutte kostnader.

Last ned brosjyren!

Snakk med en selger

Våre eksperter hjelper deg med å finne den rette løsningen for dine behov.

Regn ut hvor mye du kan spare med økonomisk kjøring

Ved å oppgi størrelse og modenhet på din bilpark ved økonomisk kjøring, beregner vi hvor mye du kan spare dersom du innfører økonomisk kjøring i din bedrift.

Smarte, fleksible og skalerbare løsninger for IoT-tilkobling (IoT-tilkobling)

Våre Smart Transport-løsninger kombinerer trygge IoT-tilkoblingsplattformer med programvare og tjenester skreddersydd for dine behov. Vi gir deg fleksible og skalerbare løsninger gjennom hele prosessen, fra bestilling til betaling. Du kan automatisk hente inn og samle transport- og logistikkdata for å forbedre lønnsomheten, tilby overlegen kundeservice og øke virksomhetens effektivitet. For å forbedre hele logistikkkjeden hjelper vi deg med å maksimere presisjon, forutsigbarhet, åpenhet og leveringsplanlegging samtidig som du minimerer kostnader og utslippsnivåer.

Vår ekspertise

Hos Smart Transport bruker vi programvare, skyløsninger og data fra oppkoblede enheter til å utføre smarte analyser som hjelper kundene våre med å optimalisere driften og redusere kostnadene.

Hvorfor er det viktig å sikre IoT-kommunikasjon og data?

Sikre IoT-løsninger er avgjørende for våre transport- og logistikkkunders forretningskritiske drift. De hjelper deg å drive virksomheten din på en smart, sikker og mer bærekraftig måte.