Vehco styrker videre vekst med den nye eieren AddSecure – kjøper opp Groeneveld ICT Solutions

AddSecure-eide Vehco, leverandør av Fleet Management-løsninger, annonserte i dag oppkjøpet av Groeneveld ICT Solutions, en ledende, nederlandsk leverandør av telematikk og Fleet Management-løsninger.

I mai 2018, kjøpte AddSecure opp den ledende Fleet Management-spesialisten Vehco, med mål om at selskapet, både gjennom oppkjøp og organisk vekst, skal bli den ledende leverandøren i Europa av Fleet Managmeent-løsninger til tunge lastebiler (HCV). Bare tre måneder etter at oppkjøpet ble kjent, støtter de nye eierne Vecho i deres langsiktige vekststrategi ved å kjøpe opp Groeneveld ICT Solutions, en ledende, nederlandsk leverandør av Fleet Management-løsninger.

AddSecure-eide Vehco, leverandør av Fleet Management-løsninger, annonserte i dag oppkjøpet av Groeneveld ICT Solutions, en ledende, nederlandsk leverandør av telematikk og Fleet Management-løsninger for et bredt spekter av transportselskaper i Nederland, Tyskland, Belgia, Frankrike, Spania og Polen.

Da AddSecure gikk inn som nye eiere i mai i år, oppnådde Vehco den nødvendige, finansielle styrken og støtten for bli den største leverandører av Fleet Management-løsninger i Europa for tunge kjøretøy (HCV). Bare tre måneder senere annonserer Vehco det strategiske oppkjøpet av Groeneveld ICT Solutions, som vil akselererer veksten videre, utvide Vehcos geografiske fotavtrykk og styrke selskapets konkurranseevner og tjenestetilbud i Europa totalt sett.

– AddSecures engasjement gjøre det mulig for oss å vokse, samt tjene kundene våre på best mulig måte. Groeneveld ICT Solutions har bygget opp et solid omdømme når det kommer til å levere Fleet Manaegment-løsninger og kommer til å gi oss sterk kunde-portefølje”, sier Magnus Orrebrant, CEO i Vehco.

– Vi er stolte av å kunne støtte videreutviklingen av Vehco. Oppkjøpet er i tråd med selskapets omfattende vekstplaner. Ved å integrere Groeneveld ICT Solutions i sin egen virksomhet, tar Vehco steget videre mot å bli den nye europaledende innen Fleet Management, sier Stefan Albertsson, CEO i AddSecure.

For Groeneveld ICT Solutionsgir oppkjøpet en mulighet å tilslutte seg en ekspanderende leverandør, øke veksten og dra nytte av Vechos innovative evner og ekspertise innen tingenes internet/Internet of Things.

– Vi er veldig begeistret over å bli en del av et ekspansivt europeisk konsern innen flåtestyring. Groeneveld ICT tar med seg en stor kundeportefølje som vil dra nytte av Vehcos innovative evner og ekspertise, og vi ser frem imot å støtte vekten videre og jobbe som en del av Vehco-teamet, sier Luc Lammens, CEO i Groeneveld ICT Solutions.

I 2017, lå Groeneveld ICT Solutions inntekter nært opp mot 13 millioner euro og selskapet hadde 67 ansatte.

Loading