Vehco skifter navn og blir en del av varemerket AddSecure

Vecho er nå omskrevet AddSecure - en måte å knytte det datadrevne tilbudet til transportsektoren nærmere AddSecures kjernevirksomhet som består i å levere løsninger for sikker data og kritisk kommunikasjon.

Vehco, som har vært en del av AddSecure siden 2018, har nå skiftet navn og blitt en del av varemerket AddSecure. Navneendring er et logisk steg videre som vil knytte flåtestyringsløsningene nærmere AddSecures kjernevirksomhet, som består i å levere løsninger for sikker data og kritisk kommunikasjon. Endringen som følger av strategien om ett selskap, ett varemerke – vil komme kundene til gode i form av økt stabilitet, langsiktig verdiskapning og videre vekst.

AddSecure, en ledende europeisk leverandør av premiumløsninger for sikker kritisk kommunikasjon og data, kjøpte opp Vehco, en leverandør av systemer for flåtestyring, i mai 2018. I dag annonserte de to selskapene at Vehco nå skifter navn og blir en del av varemerket AddSecure. Dette er en logisk navneendring for Vehco, og vil knytte det datadrevne tilbudet for transportsektoren nærmere AddSecures kjernevirksomhet, som består i å levere løsninger for sikker kritisk kommunikasjon og data.

Navneendringen understreker Vehcos satsning på å utvide sine kunde- og bransjebaserte løsninger for transportsektoren. Ettersom markedet vil kreve flere forretningskritiske programvareløsninger innen logistikk, vil sikker kritisk kommunikasjon og data være et sterkt differansepunkt i markedet.

Kundefordeler ved det bredere Smart Transport-tilbudet

Navneendringen er i tråd med Vehcos misjon, som er å forenkle transportselskapenes logistikkjede for å frigjøre kapital, tid og ressurser.

– Selv om navnet er nytt, er personalet vårt og målene vi jobber mot, de samme som før. Våre kunder vil få tilgang til det bredeste og mest komplette tilbudet i markedet, sier Johan Frilund, Managing Director i AddSecure Smart Transport.

Det brede markedstilbudet vil redusere tiden tar å bli fullt operativ og komme i gang med en komplett løsning, og samtidig forenkle driften til transportselskapene. Corona-pandemien har vist at det er kritisk for transportselskaper å ha en fleksibel virksomhet med løsninger som lar transportadministratorer, planleggere og operatører utføre jobbene sine hjemmefra.

– Både kundene og våre ansatte vil dra nytte av stabiliteten, den langsiktige verdiskapningen og den videre veksten som følger av strategien om å være ett selskap med ett felles varemerke. Og ettersom dagens transportsystemer blir datadrevne i stadig større grad, er det særdeles viktig å sikre data og kritisk kommunikasjon. Dette er AddSecures kjernekompetanse, forteller Stefan Albertsson, CEO i AddSecure.

Vehcos nåværende administrerende direktør, Johan Frilund, vil fortsatt være Managing Director i Smart Transport, og fortsetter å rapportere direkte til AddSecures CEO, Stefan Albertsson.

Les mer om AddSecure her og om Smart Transport her.

Loading