Telit og AddSecure i partnerskap om smarte byer, smarte nett, alarmsikkerhet og mer

AddSecure er en raskt voksende leverandør av kritisk kommunikasjon og IoT-løsninger for alarm- og sikkerhetsbransjen, energisektoren, kommuner og andre bransjer. Partnerskapet omfatter Telit-produkter for 2G, 3G, LTE Cat 1 og LTE Cat M1.  Telit, en global aktør innen Internet of Things (IoT), kunngjorde i dag et strategisk partnerskap med AddSecure Group, som tilbyr kunder over […]
  • AddSecure er en raskt voksende leverandør av kritisk kommunikasjon og IoT-løsninger for alarm- og sikkerhetsbransjen, energisektoren, kommuner og andre bransjer.
  • Partnerskapet omfatter Telit-produkter for 2G, 3G, LTE Cat 1 og LTE Cat M1. 

Telit, en global aktør innen Internet of Things (IoT), kunngjorde i dag et strategisk partnerskap med AddSecure Group, som tilbyr kunder over hele Europa IoT-løsninger for smarte byer, smarte nett, alarmsikkerhet og andre sikkerhetskritiske applikasjoner. 

Partnerskapet er det siste eksempelet på Telits raskt voksende relasjoner med bransje, nettverk, teknologi- og integrasjonspartnere over hele Europa og resten av verden. Partnerskapet innebærer at AddSecure kommer til å bruke en rekke Telit-produkter i eksisterende og fremtidige prosjekter. Dette omfatter Telit-moduler som støtter de siste LTE / LPWA-teknologiene (4G), i tillegg til 2G og 3G, noe som gir AddSecure og deres kunder maksimal fleksibilitet til å velge den teknologien og tjenesteleverandøren som passer best til deres unike krav.

– AddSecure vokser raskt, både organisk og gjennom oppkjøp, som en ledende leverandør av sikker kritisk kommunikasjon i Europa, sier Stefan Albertson, CEO i AddSecure. Vårt partnerskap med Telit sikrer at vi har tilgang til bransjens bredeste og dypeste portefølje av IoT-produkter, noe som kommer til å være nøkkelen til å øke vår markedsandel på lang sikt.

– Vårt strategiske partnerskap med AddSecure er det nyeste eksemplet på hvordan Telit er en relevant partner for selskap over hele verden som ønsker å tilby sine kunder pålitelige, høyt presterende IoT-løsninger, sier Carlos Perez, Telit Sales President. AddSecure kommer til å forbedre vårt partner- økosystem gjennom å gi selskap, kommuner og andre sluttbrukere enda flere alternativ for forretnings- og samfunnskritiske IoT-løsninger.

For mer informasjon, kontakt:

Leslie Hart, Telit, +1 919-415-1510 [email protected]

Gaby Lechin og Valerie Christopherson
GRC for Telit,
+1 949 608 0276 [email protected]

Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure
Mobil: +46 70 689 52 08, email: [email protected]

Loading