Ledende leverandør av sikre kommunikasjonsløsninger utfordrer Europa med nytt oppkjøp

Nordiske AddSecure kjøper det britiske teknikk- og sikkerhetsselskapet Chiron Security Communications, som har tilgang til et stort antall alarmselskaper i og utenfor Europa. AddSecure tar dermed et stort steg videre på reisen mot å bli Europas ledende aktør innenfor sikre kommunikasjonsløsninger for alarm- og IoT-systemer (Internet of Things). AddSecure kunngjorde i dag, på den internasjonale […]

Nordiske AddSecure kjøper det britiske teknikk- og sikkerhetsselskapet Chiron Security Communications, som har tilgang til et stort antall alarmselskaper i og utenfor Europa. AddSecure tar dermed et stort steg videre på reisen mot å bli Europas ledende aktør innenfor sikre kommunikasjonsløsninger for alarm- og IoT-systemer (Internet of Things).

AddSecure kunngjorde i dag, på den internasjonale sikkerhetsmessen IFSEC i London, at de kjøper det britiske selskapet Chiron Security Communications. Chiron har designet og utviklet kommunikasjonssystemer for sikkerhetsindustrien i 27 år. Med dette oppkjøpet får AddSecure en bredere produktportefølje og kan dermed tilby et større spekter av løsninger til sine kunder. Samtidig tar selskapet et stort steg videre mot målet om å bli den ledende leverandøren av denne type løsninger i Europa.

– Med oppkjøpet av Chiron Security Communications får vi et unikt og bredt tilbud til kundene våre samtidig som vi etablerer AddSecure som et globalt selskap, sier Stefan Albertsson, administrerende direktør i AddSecure.

Chiron er et privateid sikkerhetsselskap som gjennom 27 år har utviklet IP-alarmsystemer (AoIP). Selskapet har i løpet av de siste årene tatt en lederposisjon i mange europeiske markeder og Chirons AoIP-system benyttes i dag av over 200 alarmsentraler i 46 land.

– Vi er både stolte og glade over at AddSecure ser et stort potensial i vårt selskap, sier Ian Tredinnick, administrerende direktør i Chiron. Jeg er helt sikker på at AddSecure, med sitt kundefokus, er det rette selskapet til å ta våre løsninger videre til neste nivå.

Sammenslåingen støttes av begge selskapenes ledergrupper, som ser betydelige synergieffekter i markedet. Ikke minst vil sammenslåingen føre til at Chirons og AddSecures kunder vil få tilgang til nye interaktive løsninger. Disse vil bli lansert i markedet i løpet av kort tid.

Loading