Castik Capital støtter AddSecures videre vekst

Castik Capital S.à r.l kjøper opp majoriteten av AddSecures aksjer.Castik er et europeisk private equity selskap med en langsiktig tilnærming til verdiskaping som vil støtte selskapets videre vekst.

Funds advised by Castik Capital S.à r.l (“Castik”) kjøper opp majoriteten av AddSecures aksjer.Castik er et europeisk private equity selskap med en langsiktig tilnærming til verdiskaping som vil støtte selskapets videre vekst.

AddSecure, en ledende europeisk leverandør av premiumløsninger for sikker kritisk kommunikasjon og data, og Castik Capital, et europeisk private equity selskap, kunngjorde i dag at Castik har kjøpt AddSecure av Abry Partners. Castik blir AddSecures nye hovedaksjonær, mens Abry Partners blir med videre som minoritetsaksjonær. Samtidig går AddSecures konsernledelse inn med investeringer i selskapet.

Castiks oppkjøp er en tillitserklæring til AddSecures tydelige visjon, ekspansive vekststrategi og utvikling. I løpet av de siste tre årene har selskapet tredoblet sin størrelse og er nå tilstede i 12 land.

Castik Capital, som er kjent for å satse på lønnsomme investeringer i høykvalitets-virksomheter i vekst, har hovedkontor i Europa og ledes av et sterkt team. Selskapet identifiserte den unike muligheten AddSecure har til å etablere seg som den ledende leverandøren av sikker data og kommunikasjon i Europa, og vil støtte dets organiske og ikke-organiske vekst videre.

– Vi gleder oss over at AddSecure blir en del av vår familie av porteføljeselskaper, og over muligheten til å samarbeide tett med selskapets ledergruppe. Vi er imponert over deres reise så langt og ser frem til å akselerere AddSecures suksess, sier Michael Phillips, Partner i Castik Capital.

– Dette er en bekreftelse på styrke for alle oss som jobber i AddSecure. Det er til stor glede at Castik gjør en betydelig investering i oss, og strategien vi har lagt framover mot 2025. Castik passer ypperlig som nye eiere og gir et stabilt og langsiktig fundament som gjøre oss i stand til å ytterligere akselerere innsatsen for innovasjon, vekst og lønnsomhet”, sier Stefan Albertsson, CEO i AddSecure.

– At Abry Partners blir med videre som minoritetsaksjonær viser deres tillit til AddSecure og vår strategi. Abry har aktivt støttet vår ambisiøse planer for vekst og hjulpet oss inn i nye markeder, fortsetter Albertsson.

– Under Abry Partners’ eierskap, har AddSecure vokst fra å være en lokal skandinavisk leverandør av alarmløsninger til å bli en europeisk leverandør av smarte IoT-løsninger siktet mot kunder innen alarm, redning, utilities, transport og logistikk. Selskapet har gjennomført en suksessfull M&A-strategi og har fortsatt å styrke organisasjonen i løpet av vår investeringsperiode. Vi ser frem imot å jobbe med teamet og Castik i neste fase av AddSecures reise, sier Rob Nicewicz, Principal i Abry Partners.

Med en misjon om å levere verdi til kunder gjennom å sikre deres livs- og forretningskritiske applikasjoner, har AddSecure bygget en omfattende portefølje av sikre løsninger innen Smart Alarms, Smart Transport, Smart Rescue og Smart Grids.

Stefan Albertsson fortsetter som CEO i AddSecure.Økonomiske vilkår for transaksjonen ble ikke opplyst.


For mer informasjon, kontakt:

Stefan Albertsson, CEO, AddSecure
Tlf:+46 76 106 27 28, [email protected]

Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure
Tlf: +46 70 689 52 08, [email protected]

Loading