​ASSA ABLOY og AddSecure inngår strategisk partnerskap

​ASSA ABLOY og AddSecure inngår strategisk partnerskap. De to globale aktørene har sammen utviklet en ny, smart alarm- og adgangssystemløsning med integrert alarmoverføring. Løsningen vil gjøre livet enklere for både sluttkunder og installatører.

De to globale aktørene har sammen utviklet en ny, smart alarm- og adgangssystemløsning med integrert alarmoverføring. Løsningen vil gjøre livet enklere for både sluttkunder og installatører

ASSA ABLOY og AddSecure annonserer i dag at de inngår et unikt og strategisk partnerskap og at de sammen lanserer «ARX med AddSecure Inside». Løsningen, som gir kunder og installatører en sikker og enkel løsning for alarm- og adgangskontroll med integrert og sertifisert alarmoverføring, er designet for å forenkle installasjonsprosessen og håndteringen av alarmabonnementer i store systemer.

«ARX med AddSecure Inside» gjør det mulig for sikkerhetspersonale å overvåke sikkerhetssystemer og alarmabonnementer i ett og samme grensesnitt. Systemet benytter en innebygd alarmsender og AddSecures kommunikasjonsløsning, som gir en sikker og kostnadseffektiv løsning som er lett å installere.

– ASSA ABLOY er velkjente i markedet og deres ARX-løsning brukes av mange av våre kunder. Vi er stolte over det strategiske partnerskapet hvor vi kombinerer de beste løsningene fra to verdener og på den måten gjør livet enklere for både sluttkunder og installatører. Samtidig bidrar vi til at samfunnet blir både smartere og sikrere, sier Sten Olsson, sjef for forretningsutvikling hos AddSecure.

– Vår sikkerhetsløsning ARX er en allment brukt løsning hos kommuner, myndigheter og private selskap med sikkerhet som prioritet. Sammen med AddSecure kan vi nå tilby en kostnadseffektiv og forenklet løsning for alarmoverføring, som er enkel å bruke, håndtere og installere. Vi ser en sterk etterspørsel fra våre kunder på denne type innovative systemer, sier Daniel Glöd, produktsjef for ARX Scandinavia hos ASSA ABLOY.

“ARX med AddSecure Inside” blir annonsert samtidig som Sectech holdes på Norges Varemesse i Lillestrøm, 6.-7. mars. Besøk gjerne AddSecure på stand A62 eller ASSA ABLOY Opening Solutions Norway på stand A58 om du vil vite mer.

Les mer om “ARX med AddSecure Inside” her.

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med:

Johan Krievins, Communications Manager, ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden
Tlf: +46 70 250 70 57, [email protected]

Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure
Tlf: +46 70 689 52 08, [email protected]

Loading