AddSecure utvider ledergruppen med ny rolle der Krister Tånneryd tiltrer som COO

AddSecure utvider ledergruppen med ny rolle der Krister Tånneryd tiltrer som COO. Med den nye stillingen Chief Operating Officer forbereder AddSecure seg på viderevekst i størrelse, markedsandeler og nye forretningsområder fremover.

Med den nye stillingen Chief Operating Officer forbereder AddSecure seg på videre vekst i størrelse, markedsandeler og nye forretningsområder fremover.

AddSecure, den ledende europeiske leverandøren av premiumløsninger for sikker data og kritisk kommunikasjon, meddeler i dag at Krister Tånneryd er utnevnt til selskapets nye Chief Operating Officer, COO. Med flere års ledererfaring vil Tånneryd bidra med nytt og verdifullt perspektiv til AddSecure som for tiden er i sterk vekst. Tånneryd vil i rollen som COO lede og tydeliggjøre prosesser, systemer og drift for samtlige markeder, vertikaler og selskapet som helhet.

– Krister tilfører AddSecure bred operativ erfaring fra konsolidering og telekom. I tillegg tar han med seg teknisk ekspertise og forståelse for globalt salg, samt prosess- og produktutvikling. Dessuten har Krister vist hvordan man lykkes med å fusjonere nyervervede selskaper til ett, ikke minst fra sin tid i LinkMobility, et selskap som har gjort den samme reisen som den vi i AddSecure er på nå, sier Stefan Albertsson, CEO i AddSecure.

Tånneryd har lang erfaring fra flere lederstillinger, blant annet som Director of Operations & Customer Service hos ComHem, CEO i Link Mobility Sverige og nå nylig som Chief of Technology and Innovation Officer i Link Mobility Group ASA.

– Det jeg finner mest attraktivt med AddSecure er de sikre og smarte løsningene som virkelig er livs- og forretningskritiske for deres kunder. Med flere nye oppkjøp og en erfaren ledergruppe står AddSecure foran en lys fremtid. Jeg gleder meg til å bidra på veien til neste nivå i selskapets vekstreise, sier Krister Tånneryd.

Krister Tånneryd tiltrer stillingen 1. oktober 2019, og vil rapportere til administrerende direktør Stefan Albertsson.


For mer informasjon, kontakt:

Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure
Mobile: +46 70 689 52 08, [email protected]

Loading