AddSecure tildelt prisen “Best Innovative Achievement within IoT Security”

AddSecure Link, en sikker IoT kommunikasjonsplattform, ble kåret til et av de mest innovative produktene innen IoT-sikkerhet av Detector International-juryen. I sammenheng med Sectech-messen 21. november, ble den 18. utgaven av Detektor International Award avholdt i Victoriahallen på Stockholmsmessen. AddSecure, en ledende leverandør av løsninger for sikret kritisk kommunikasjon, ble tildelt prisen “Best Innovative Achievement […]

AddSecure Link, en sikker IoT kommunikasjonsplattform, ble kåret til et av de mest innovative produktene innen IoT-sikkerhet av Detector International-juryen.

I sammenheng med Sectech-messen 21. november, ble den 18. utgaven av Detektor International Award avholdt i Victoriahallen på Stockholmsmessen. AddSecure, en ledende leverandør av løsninger for sikret kritisk kommunikasjon, ble tildelt prisen “Best Innovative Achievement within IoT Security”.

Den prestisjefylte Detector International Award prisen er en bekreftelse og annerkjennelse av produkter som møter kriteriene for fremragende innovasjon, og som bidrar til sikkerhetsbransjens videreutvikling.

AddSecure Link er en IoT-kommunikasjonsplattform for sikker tilkobling av enheter via mobilnettet og internett. Løsningen ble av juryen ansett å være en av de mest innovative produktene i sin kategori.

Begrunnelse

Juryens begrunnelse: Å lage et sikkert, internt IoT-kommunikasjonssystem har aldri vært enklere. AddSecure Link tilbyr en komplett pakke for å realisere nettopp dette.

“Vi på AddSecure er selvfølgelig kjempeglade og stolte av å ha blitt tildelt denne prisen, og vi ser på dette som en bekreftelse av den suksessfulle IoT-satsningen vi begynte med for omtrent et og et halvt år siden,” sier Mats Genberg, Salgssjef hos AddSecure, som tok imot prisen.

AddSecure Link – sikker og enkel

En av de største utfordringene for alle som vil skape en IoT-løsning, er gjøre løsningen tilstrekkelig sikker. Med AddSecure Link blir sikkerhet en integrert del av løsningen fra starten, ved hjelp av automatisk opprettelse av private nettverk (VPN), som omfatter alle enhetene som skal kommunisere. Nettverkene er fullstendig separert fra vanlig internettrafikk og stengt for uautorisert tilgang. Enkelheten i løsningen gjør at hvem som helst kan skape en sikker VPN-løsning for sine enheter i løpet av minutter.

Om prisen

Prisen ble opprettet av Detektor International-magasinet i år 2000 med formålet om å hedre selskaper som utvikler produkter og tjenester preget av innovasjon og/eller som tilbyr en ekstraordinær sikkerhetsløsning som møter markedets behov.

Om juryen

Detector International Award-juryen består av medlemmer fra Detector’s globale redaksjon, som følger nøye med på utviklingen innen sikkerhetsmarkedet gjennom sin 24/7-nyhetsdekkning, og ved å delta på de store sikkerhetsmesser rundt om i verden.

Loading