AddSecure styrker konsernledelsen med ny CHRO

AddSecure styrker konsernledelsen med ny CHRO, Liljana Vall fyller den nyopprettede stillingen.

Liljana Vall fyller den nyopprettede stillingen som Chief Human Resources Officer.

AddSecure, en ledende leverandør av sikker kritisk kommunikasjon innen overvåkede alarmer og IoT, kunngjør i dag utnevnelsen av Liljana Vall til den nyopprettede stillingen som Chief Human Resources Officer. Opprettelsen av denne nye rollen viser hvor viktig personalet er for den europeiske kommunikasjonsleverandøren.

– Som en raskt voksende arbeidsgiver er det viktig for oss å opprettholde den sterke kulturen, tiltrekke og beholde de beste menneskene, og inspirere dem til å gjøre en god jobb. Derfor er Human Resources-funksjonen i firmaet vårt avgjørende, sier Stefan Albertsson, CEO i AddSecure.

Liljana Vall har mer enn 20 års erfaring innen Human Resources. Hun startet sin profesjonelle karriere på Ericsson i 1994, der hun har innehatt flere HR-posisjoner. Vall har også jobbet i Nuance Group, ICA og Apoteket som HR Manager. Før hun kom til AddSecure, var hun ansatt i GateRetail. Vall har eksamen i ledelse fra Oxford University og har studert ved Stockholms og Umeå Universitet.

– Liljana vil spille en viktig rolle nå som vårt selskap befinner seg i en sterk vekstfase. Hun vil være et sentralt medlem i konsernledelsen og bringer med seg en mangfoldig bakgrunn innen HR, organisasjonsutvikling, rådgivning og ledelsesplanlegging, som sammenlagt gjør henne til et viktig tilskudd til AddSecure, fortsetter Albertsson.

– AddSecure er et utrolig spennende selskap i en meget dynamisk industri med store muligheter. Jeg gleder meg til å utnytte min erfaring til å tiltrekke, utvikle og beholde selskapets talenter og bidra til å bygge en global AddSecure-kultur. Jeg ser frem til å bli med på laget, sier Liljana Vall.

Liljana Vall tiltrer CHRO-rollen den 3. september 2018.

Loading