AddSecure – “ny” aktør på markedet for sikker alarmoverføring

I dag dannes en ny og sterk aktør innen sikker alarmoverføring. Vårt mål er å bidra til et tryggere samfunn gjennom å sikre kritisk kommunikasjon. Multicom Security, Safetel AS, Safetel AB og AS Securinet er nå samlet under det nye selskapsnavnet AddSecure. Vi er glade for å ha kommet frem til en avtale, sier Stefan […]

I dag dannes en ny og sterk aktør innen sikker alarmoverføring. Vårt mål er å bidra til et tryggere samfunn gjennom å sikre kritisk kommunikasjon. Multicom Security, Safetel AS, Safetel AB og AS Securinet er nå samlet under det nye selskapsnavnet AddSecure.

Vi er glade for å ha kommet frem til en avtale, sier Stefan Albertsson, administrerende direktør i AddSecure. Ved å slå sammen selskapene kan vi tilby det beste fra flere verdener. Vi viderefører servicen fra de som er best på det, og teknologien fra de som kan det best. Fremtidig suksess baseres på at vi kombinerer eksisterende styrker og overgår markedets forventninger. Fusjonen betyr også økte muligheter for investeringer i produkt- og markedsutvikling og vi har også identifisert klare synergier ved å ha produkter som utfyller hverandre og overlappende kundeporteføljer.

Det har vært viktig å styrke oss på alle nivåer, sier Stefan Albertson. I størrelse, profesjonalitet, innovasjon og ikke minst i hvordan vi møter kunden. Det er ikke lenger nok å være sterk på bare ett område.

AddSecure vil være godt posisjonert for å ta markedsandeler i Skandinavia og ekspandere til nye markeder i Nord-Europa. Det nye selskapsnavnet rulles nå ut for fullt og kunder, partnere og leverandører vil bli møtt av det nye selskapet og merkevaren på mandag den 23. mars.

Eiere av AddSecure er GMT Communications Partners LLP, Viking Venture AS, Follum Invest AS og B. Skaugen AS.

Loading