AddSecure lanserer RoadView Plus, en innovativ AI-drevet løsning for å oppdage manglende fokus

Forbedret trafikksikkerhet og ulykkesforebygging er bare noen av fordelene med den nye og innovative løsningen fra AddSecure for å oppdage førertrøtthet.

AddSecure, en ledende leverandør av sikker IoT-tilkobling og end-to-end-løsninger, har annonsert lanseringen av en banebrytende AI-drevet videotelematikkløsning designet for å oppdage manglende fokus fra fører basert på DMS (Driver Monitoring System) og ADAS (Advanced Driver Assistance System) teknologi. Løsningen, kalt RoadView Plus, er den mest nøyaktige løsningen på markedet for å oppdage manglende fokus. Den lover å revolusjonere trafikksikkerheten ved å hjelpe flåteoperatører med å overvåke føreradferd og forhindre ulykker forårsaket av manglende fokus.

RoadView Plus bruker en kombinasjon av DMS- og ADAS-teknologi for å overvåke føreradferd og oppdage tegn på tretthet og distraksjon. Systemet bruker avanserte algoritmer for å analysere sjåførdata og oppdage utmattelsesmønstre, for eksempel gjesping, nikk og hengende hode. Systemet varsler også sjåfører i sanntid, og advarer dem om å ta en pause eller hvile, og forhindrer dermed ulykker forårsaket av døsig kjøring.

Systemet er et betydelig gjennombrudd innen trafikksikkerhet, ettersom førertrøtthet og manglende fokus er en viktig årsak til trafikkulykker over hele verden (20-30 % av dødsfallene på motorveier). Løsningen hjelper også flåteoperatører med å overholde forskrifter som krever at de overvåker sjåførenes atferd og tar passende tiltak for å forhindre ulykker.

I en kommentar til lanseringen sa Ulrika Allén, VP Product & Technology Smart Transport, AddSecure: “Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av RoadView Plus, vår innovative AI-drevne videotelematikløsning. Denne banebrytende teknologien, med den mest nøyaktige deteksjonen av førertrøtthet og manglende fokus på markedet, vil hjelpe flåteoperatører med å sikre at sjåførene deres er trygge på veien. Vi er sikre på at vårt siste tilbud vil revolusjonere trafikksikkerheten og bidra til å forhindre ulykker forårsaket av døsig kjøring.”

RoadView Plus inkluderer et forovervendt kamera for eksternt opptak, en IR-skanner som brukes til å oppdage førertrøtthet eller distraksjon, og et lite internt display som viser og utløser advarsler i kupeen. Systemet tilbyr også en skybasert plattform som gjør det mulig for flåteoperatører å overvåke føreradferd og motta sanntidsvarsler. Ved en hendelse informeres virksomhetsleder eller operatør om hendelsen ved hjelp av alarm. Den lagrede videoen og dataene kan brukes til å lage en oversikt og gi evaluering etter hendelsen eller personlig opplæring. Systemet kan tilpasses for å møte de spesifikke behovene til flåteoperatører og vil bli integrert med AddSecures andre flåtestyringsløsninger, og tilbyr en ”one-stop-shop” for flåte- og transportstyring. Selskapets siste tilbud er et vitnesbyrd om dets forpliktelse til innovasjon og dets oppdrag om å skape en tryggere, smartere og mer tilkoblet verden.”

Loading