AddSecure lanserer kostnadseffektiv sporing av ressurser og gods basert på passiv posisjonering

Den nye IoT-enheten er rettet mot alle transportselskaper som ser etter en kostnadseffektiv løsning for sporing av ressurser og gods i samme system som kjøretøyflåten.

AddSecure, en ledende europeisk leverandør av premiumløsninger innen IoT og med fokus på sikker kritisk kommunikasjon og sikre data, har i dag lansert AddSecure Sense, den nye enheten for sporing av ressurser og gods. 

AddSecure Sense er rettet mot alle selskaper som har eiendeler eller gods de ønsker å ha muligheten til å spore, og er en kostnadseffektiv løsning for posisjonssporing av ressurser basert på Bluetooth Low Energy (BLE). SenseTag, som bruker denne passive posisjoneringsteknologien, krever ingen installasjon og har en batterilevetid på over 5 år. Den kobler seg opp mot andre enheter fra AddSecure som er utstyrt med BLE-skannere. 

Magnus Gunnergård, fungerende VP Product & Technology hos AddSecure Smart Transport, sier: «Den nye enheten vår er en revolusjon for selskaper som er på utkikk etter en rimelig løsning for sporing av ressurser. Siden vi har kuttet kostnadene ved sporing betydelig, vil det nå kunne lønne seg å spore også mindre verdifulle ressurser. Vi har hjulpet selskaper med optimalisering av kjøretøysflåten i en årrekke med de sofistikerte flåtestyringsløsningene vi tilbyr. Med denne nye IoT-løsningen kan vi nå utvide tilbudet vårt til å også inkludere alle typer ressurser som er verdt å overvåke regelmessig.» 

SenseTags bruker BLE-teknologi på en innovativ måte OG er små og enkle å installere – og har likevel en batterilevetid på over 5 år.

Carl Löfström, Fleet Manager hos EB Road Cargo i Sverige, forteller: «Det at vi tar i bruk kostnadseffektive BLE-enheter vil gjøre det mye enklere for oss å ha kontroll på ressursene våre. Nå vil vi enkelt kunne spore ressurser som tilhengere, vekselsystemer og kontainere, slik at vi både får bedre kontroll over ressursene våre og høyere utnyttelsesgrad.»

Takket være den omfattende og sikre AddSecure-nettskyen, som baseres på datamaskiner om bord og andre mobile enheter, får SenseTags tilgang til et stort nettverk de kan koble seg opp mot – noe som sikrer høy grad av konnektivitet og pålitelige data.

Du finner mer informasjon om AddSecure Sense her.

Loading