AddSecure kjøper opp Contal Security for å sikre vekst og utvide tilbudet

Oppkjøpet kommer til å utvide AddSecures tilbud, spesielt for alarmsentraler og alarmsektoren innen det offentlige, så vel som å styrke AddSecures posisjon ytterligere som en ledende europeisk leverandør av sikker kritisk kommunikasjon. AddSecure, en ledende aktør innen sikker kritisk kommunikasjon, kunngjør i dag oppkjøpet av Contal Security AB, en ledene svensk leverandør av løsninger for […]

Oppkjøpet kommer til å utvide AddSecures tilbud, spesielt for alarmsentraler og alarmsektoren innen det offentlige, så vel som å styrke AddSecures posisjon ytterligere som en ledende europeisk leverandør av sikker kritisk kommunikasjon.

AddSecure, en ledende aktør innen sikker kritisk kommunikasjon, kunngjør i dag oppkjøpet av Contal Security AB, en ledene svensk leverandør av løsninger for digital inn- og utalarmering, alarmoverføring og integrerte sikkerhetssystemer.

Sammenslåingen skaper nye, viktige muligheter for begge selskapene til å generere inntekt, utvide tilbudet av produkter og tjenester, og utvikle nye produkter sammen.

– Contals velkjente og respekterte ekspertise innen digital inn- og utalarmering og integrerte sikkerhetssytemer, sammen med AddSecures erfaring innen sikret kritisk kommunikasjon, vil være en kraftfull kombinasjon, sier Stefan Albertsson, CEO for AddSecure.
– Vi er sikre på at avtalen vil føre til et bedre produkttilbud, bedre support og dermed tilleggsverdi for våre felles kunder.

– Både Contal og AddSecure er veletablerte merkevarer som forsyner kundene med produkter og tjenester av høy kvalitet. Kombinasjonen kommer til å skape et sterkere selskap både i størrelse og tilbud av tjenester, samtidig som det sikrer fremtidig vekst. I tillegg til et bredere tilbud, kommer kundene til å dra nytte av stabiliteten som kommer fra en global leverandør, sier Claes Åhlström, CEO for Contal Security AB.

Contals nåværende CEO, Claes Åhlström, tar på seg ansvaret for forretningsutvikling, og vil rapportere direkte til AddSecures CEO,Stefan Albertsson.

Loading