AddSecure ferdigstiller oppkjøpet av Stella Safety Phone og legger til Smart Care i sin portefølje

AddSecure ferdigstiller oppkjøpet av Stella Safety Phone. Gjennom oppkjøpet går AddSecure inn i det raskt voksende markedet for digitale trygghetstjenester, og etablerer det nye forretningsområdet Smart Care.

Gjennom oppkjøpet går AddSecure inn i det raskt voksende markedet for digitale trygghetstjenester, og etablerer det nye forretningsområdet Smart Care.

AddSecure, en ledende europeisk leverandør av premiumløsninger for sikker kritisk kommunikasjon og data, kunngjorde i dag at de har ferdigstilt oppkjøpet av Stella Safety Phone, markedslederen innen trygghetstjenester i Finland.

Oppkjøpet er et ledd i AddSecures vekststrategi og vil bidra til langsiktig verdiøkning. Med Stella Safety Phone i porteføljen går selskapet inn i det raskt voksende markedet for for digitale trygghetstjenester.

AddSecure oppretter et nytt forretningsområde; Smart Care

Det nye markedstilbudet AddSecure Smart Care forsyner 200 kommuner og 52 000 brukere i Finland med smarte løsninger hvor omsorgstjenester av høy kvalitet kombineres med sikker og pålitelig teknologi. Eldre og personer med nedsatt hukommelse får muligheten til å leve selvstendige liv samtidig som tryggheten og sikkerheten deres ivaretas 24 timer i døgnet via et sertifisert alarmmottak.

– Med tanke på AddSecures løsninger for sikker kommunikasjon og brede erfaring med livs- og forretningskritiske applikasjoner, er det logisk for oss å ta steget inn i det voksende markedet for digitale trygghetstjenester. Vi samler nå kompetanse og ressurser i det nye forretningsområdet for å tilby framtidsrettede omsorgsløsninger, sier Ståle Moe, Deputy CEO i AddSecure og leder for Smart Care.

– Vi er veldig glade for å bli en del av AddSecure, forteller Kaj Ignatjew, Business Unit Director hos Stella Safety Phone og Managing Director i AddSecure Smart Care i Finland.
– Til syvende og sist er det kundene våre som vil ganges mest av dette, ettersom vi vil kunne knytte enda tettere bånd med dem og levere løsninger som adresserer dagens og morgendagens utfordringer.

Oppkjøpet av Stella Safety Phone-forretningsenheten er AddSecures ellevte oppkjøp og den første investeringen innen digitale omsorgstjenester, støttet av de nye eierne i Castik.

Loading