AddSecure er nominert til prisen IoT Security Product of the Year

AddSecure er nominert til Detektor International Award i kategorien “IoT Security Product of the Year” for AddSecure Link. Link er en privat og sikker IoT-kommunikasjonsplattform, som kobler enheter sammen via mobile nettverk og internett. AddSecure, som er en ledende aktør i sektoren for sikker kritisk kommunikasjon, er nominert til den prestisjefylte prisen Detektor International Award, […]

AddSecure er nominert til Detektor International Award i kategorien “IoT Security Product of the Year” for AddSecure Link. Link er en privat og sikker IoT-kommunikasjonsplattform, som kobler enheter sammen via mobile nettverk og internett.

AddSecure, som er en ledende aktør i sektoren for sikker kritisk kommunikasjon, er nominert til den prestisjefylte prisen Detektor International Award, i kategorien “IoT Security Product of the Year”. Nominasjonen og prisen er en anerkjennelse av produkter som bidrar med fremragende innovasjon og utviklingen av sikkerhetsbransjen.

“Vi er glade for å ha blitt nominert i IoT-kategorien, da AddSecure forsøker å være den ledende leverandøren av sikker kommunikasjon for alarm og IoT-løsninger i Europa. Å bli nominert er en stor bragd i seg selv, spesielt med tanke på at AddSecure Link kun har vært på markedet i et år, sier Stefan Albertsson, CEO for AddSecure.

En av de største utfordringene for enhver som vil utvikle IoT-løsninger, er å lage en sikker løsning. Med AddSecure Link er sikkerhet inkludert fra begynnelsen ved å automatisere byggningen av private nettwerk, som inneholder alle de enhetene som skal kommunisere sammen. Nettverkene er fullstendig separert fra vanlig internettrafikk og lukket for uautorisert tilgang.

Prisvinneren utnevnes under en utdeling i forbindelse med Sectech-messen 21. november på Stockholmsmessen.

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med:
Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure
Mobil: +46 70 689 52 08, E-post: [email protected]

Om Detektor International Award
Prisutdelingen holdes av Detektor International, en av Europas mest innflytelsesrike sikkerhetsmedier. Detektor International Award har til hensikt å belønne gode bidrag og videre oppfordre til forskning og utvikling av sikkerhetsteknologi. Prisen er en bekreftelse på og anerkjennelse av produkter som bidrar til fremragende innovasjon og utvikling av sikkerhetsbransjen. Det er totalt fire kategorier i DI Awards; Alarm & Detektion, ID & Access Control, Video surveillance (CCTV) og IoT Security Product. De

Loading