AddSecure ansetter Magnus Lengdell som ny CTO i selskapet

Lengdell kommer med sin lange erfaring til å spille en nøkkelrolle i implementeringen av selskapets strategi for teknologi og digital innovasjon. AddSecure, en ledende europeisk leverandør av sikre kommunikasjonsløsninger innen overvåket alarm- og kritisk IoT-kommunikasjon, kunngjorde i dag at Magnus Lengdell tiltrer som ny Chief Technology Officer i selskapet. Lengdell vil være ansvarlig for den […]

Lengdell kommer med sin lange erfaring til å spille en nøkkelrolle i implementeringen av selskapets strategi for teknologi og digital innovasjon.

AddSecure, en ledende europeisk leverandør av sikre kommunikasjonsløsninger innen overvåket alarm- og kritisk IoT-kommunikasjon, kunngjorde i dag at Magnus Lengdell tiltrer som ny Chief Technology Officer i selskapet.

Lengdell vil være ansvarlig for den videre utviklingen av AddSecures tekniske veikart, og vil bidra med sin omfattende erfaring med å utvikle maskin- og programvare, samt sin tidligere erfaring fra telekom-bransjen. Lengdell har solid kunnskap om komplekse løsninger og erfaring innen håndtering av tverrfunksjonelle, globale team. Han skal også jobbe nær selskapets produktavdelinger for å drive teknologi og rask produktutvikling, samt dataanalyseleveranser til kunder og partnere.

Magnus Lengdell har tidligere jobbet som Global Service Portfolio og Sales Director Cloud & Managed Services hos Giesecke+Devrient. Gjennom sin karriere har han hatt flere lederstillinger. Lengdell har også en mastergrad fra Uppsala Universitet, og har studert datavitenskap og teknologi ved Luleå Universitet.

– Vi er veldig glade for å ønske Magnus velkommen til konsernledergruppen. Magnus har inngående tekniske ferdigheter, erfaring med skyløsninger og er en kreativ problemløser. Hans erfaring og personlige egenskaper er veldig verdifulle for vårt selskap og for den strategiske reisen vi nå befinner oss i, sier Stefan Albertsson, administrerende direktør i AddSecure.

AddSecure etterstreber å være det logiske valget for sikkerhetsbevisste kunder, og en ledende aktør av overvåket alarm- og kritisk IoT-kommunikasjon på det europeiske markedet.

– Jeg er stolt over å få være med og drive denne fremadrettede og ekspansive virksomheten. AddSecure har i mange år støttet sine kunder med sikret kritisk kommunikasjon. Veien fremover er spennende og full av muligheter til å levere sikre premiumløsninger, sier Magnus Lengdell.

Magnus Lengdell er inkludert i AddSecures ledergruppe og rapporterer direkte til konsernsjef Stefan Albertsson. Han startet i rollen 13. august.

Ib Andersen, tidligere CTO, vil innta rollen som Senior Advisor for ledelsen.

Loading