Norsk Logg inn partnerweb

AddSecure Smart Grids

AddSecure Smart Grids utvikler og leverer smarte løsninger for pålitelige kommunikasjonssystemer, leveringsmåling, feilsøking og nettverksautomatisering til forsyningssektoren. Målet er å hjelpe kundene med å utvikle trygge og effektive kraftnett med stabil, men fleksibel kommunikasjon gjennom moduler som enkelt kan installeres og vedlikeholdes. Smart grid-teknologi kan gi mange positive ringvirkninger for europeiske strømleverandører. Noen av fordelene er økt lønnsomhet for både leverandører og forbrukere, og kraftnett av bedre kvalitet som er enklere å vedlikeholde. I tillegg er lavere strømforbruk bra for miljøet.

AddSecure Smart Grids bygger på unik kompetanse og mange års erfaring med digital kommunikasjon og nettverksautomasjon.

 


Erling Gustafsson
Business Manager
AddSecure Smart Grids

AddSecure Smart Grids logo

”Vi gir kundene de beste og sikreste løsningene for morgendagens kraftnett. Gjennom våre innovative metoder og ved å levere løsninger som gir bedre informasjon om og kontroll med kraftnettet, hjelper vi kundene med å være i forkant med nødvendige endringer i strømbransjen.”

Umeå Energi – Slik ble de smarte

Da selv kobberledningen begynte å bli dyr og utdatert, begynte Umeå Energy å se etter et digitalt alternativ. Den opprinnelige planen var i hovedsak å tilby digital kommunikasjon for strømnettet, men en grundigere drøfting avdekket et større behov for feilsøking og overvåkingsalarmer.

Les »

Infografikk

Hva er et smart grid? Hva skiller det fra et vanlig nett? Kort fortalt er smart grid en fletting av strømnettet med Internett. Dette skaper nye muligheter både for forbrukere, strømselskaper og nettselskaper. Last ned vår infografikk for å lære mer om fordelene ved smart grid!

Last ned infografikk