Norsk Logg inn partnerweb

AddSecure-gruppen

AddSecure-gruppen er en ledende europeisk leverandør av løsninger innen sikker kritisk kommunikasjon. Gruppen har mer enn 50 000 kunder over hele verden, nærmere 400 000 oppkoblinger og har levert en million enheter. Vi er dedikert til sikkerhet, pålitelighet, kvalitet og innovasjon.  

Gjennom oppkjøp av nye selskaper tilpasser oss markedet, slik at vi kan tilby løsninger som gjør våre kunder bedre rustet til å løse morgendagens sikkerhetsutfordringer. 

For tiden opererer vi i fire forretningssegmenter; bygningssikkerhet, bygningsautomasjon, energi og smarte byer, samt flåtestyring.

Nedenfor følger en oversikt over selskapene som i dag er en del av AddSecure-gruppen:

AddSecure

Hos AddSecure hjelper vi våre kunder å bidra til et tryggere samfunn ved å levere sikre løsninger for kritisk kommunikasjon. Løsninger som bidrar til å redde liv, beskytte verdier og sikre viktige samfunnskritiske funksjoner

Vi overvåker kommunikasjonen mellom våre kunders alarmsystemer og alarmmottak, og gjør det enkelt å opprette sikker kommunikasjon til og mellom oppkoblede enheter (IoT).

Produktene oppfyller og er sertifiserte i henhold til internasjonale og nasjonale standarder for å kunne tilby det aller beste innenfor sikker overføring av kritisk kommunikasjon.

I dag har AddSecure over 130 000 fornøyde abonnenter på sikker alarmoverføring og IoT-kommuniklasjon. Vi har kontor i Oslo, Espoo, Gøteborg, Malmø og Ørebro, samt hovedkontor i Stockholm. 

Les mer om AddSecure

Smart Grid Networks

Smart Grid Networks designer og leverer kommunikasjonssystemer som kan måle distribusjon i strømnettet, samt feilsøke og automatisere nettverket. Deres løsninger bidrar til effektiv overvåking og kontroll.

«Vi vil alltid gi våre kunder de beste og sikreste løsningene for morgensdagens distribusjonsnettverk. Vi håper at våre innovative metoder vil hjelpe de med å bli markedsledende innen den nødvendige tilpasningen av energisystemer»

- Erling Gustavsson, Forretningssjef, Smart Grid Networks

Smart Grid Networks er bygget på unik kompetanse og mange års erfaringer innen digital kommunikasjon og nettverksautomatisering. Smart Grid Networks misjon er å bidra med smarte løsninger og tjenester for kostnadseffektive forbedringer og tilpasninger av distribusjonsnettet.

http://smartgridnetworks.net/

Chiron Security Communications

Chiron har designet og utviklet kommunikasjonssystemer for sikkerhetsindustrien i over 27 år.

Selskapet er godt kjent innen det europeiske og globale markedet som en leverandør av teknisk avanserte AoIP-systemer (alarm over IP). Løsningene er både innovative og lett anvendelige, og veletablert innen bank- og forsikringsbransjen, samt hos totalleverandører av sikkerhetssystemer.

I løpet av årene har Chiron tatt en sterk markedsposisjon på tvers av Europa, med Chiron IRI AoIP-systemet i bruk hos over 200 monitoreringssentere, fordelt på 46 land.

http://chironsc.com/

 

Contal Security

Contal Security AB tilbyr helhetsløsninger innen digital inn- og utalarmering, systemer for adgangskontroll, integrerte sikkerhetssystemer og alarmoverføring. Selskapet har stor erfaring og kompetanse innen utvikling og produktproduksjon fra egen fabrikkering teknisk avanserte, kostnadseffektive og brukervennlige sikkerhetsprodukter.

Contal Secutity er en av Sveriges ledende selskaper innen digitale systemløsninger og leverer ulike løsninger innen digital inn- og utalarmering til private så vel som offentlige virksomheter.

Selskapets løsninger finnes for eksempel på nærmere 150 redningstjenester i Sverige. Contal Security tilbyr prosjektering, installasjon og idriftssettning av sine produkter, samt utvikling og konstruksjon av skreddersydde systemer. I tillegg tilbyr de kurs tilpasset kunden med en blanding av teori og simulerte praktiske øvelser, samt service og support etter kundens behov.

Sammen med Contal OK i Slovakia, jobber selskapet internasjonalt og kan derfor tilgodese kunder med Europas aller nyeste teknologi.

Les mer om Contal Securitys produkter her.


Vehco

Vehco AB, er en ledende europeisk leverandør av systemer for flåtestyring. Firmaets kjernevirksomhet er å tilby løsninger for flåtestyring til bedrifter som bruker nyttekjøretøy. Firmaet har kontorer i Sverige (hovedkontor), Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Frankrike og Italia. Vehco har som mål å alltid ha kort avstand til kundene sine og å snakke kundenes språk. Firmaet markedsfører og selger produktene sine via et eget salgsteam og via partnere i Europa. Vehco har 80 ansatte og en årlig omsetning på 16 millioner euro.

Du finner mer informasjon på www.vehco.com