Norsk Logg inn partnerweb

Sikker, kritisk kommunikasjon for dine alarmsystemer

På AddSecure har vi sikkerhet i våre gener, ettersom vi har jobbet med sikker kommunikasjon siden 70-tallet. Vi overfører og sikrer kritisk kommunikasjonen fra dine alarmsystemer og sender informasjon til ønsket mottaker, hver eneste gang. Vi gjør det enkelt for maskiner å snakke med maskiner, og for maskiner å snakke med mennesker.

Tjenesten vår for alarmoverføring består av en alarmsender som registrerer hendelser i dine varslingsanlegg, og en kommunikasjonsløsning som videreformidler hendelser til ønsket mottaker, for eksempel til alarmmottak og/eller driftspersonell.

For at du skal være trygg på at alarmene dine alltid blir formidlet, overvåker vi også kontinuerlig kommunikasjonsnettet i løsningen. Dersom alarmsenderen mister tilkoblingen, eller andre driftshendelser oppstår, som strømbrudd eller sabotasje, varsles dette umiddelbart etter dine ønsker.

Du får med andre ord beskjed med en gang kritiske situasjoner oppstår, og mulighet til å sette i gang tiltak umiddelbart.

Kundene våre bruker våre løsninger i systemer for heis-, innbrudd- og brannalarm, samt tekniske varslinger i kombinasjon med sensorer og måleutstyr.

Våre alarmsendere er testet og godkjent etter de strengeste normene i Europa, og med alarmoverføring fra AddSecure sørger våre kunder for å imøtekomme tekniske forskrifter og krav til sine anlegg.

Vil du vite mer? La oss ta en prat sammen!


Stolt samarbeidspartner av Telenor

For at vi skal kunne levere stabile tjenester av høy kvalitet, er vi avhengig av et godt samarbeid med partnere og leverandører. Vi bruker telenettet fra Telenor for å gi våre kunder best mulig dekning. Vårt nære samarbeid sørger for rask og grundig feilretting i mobilnettet, og vi kan dokumentere en gjennomsnittlig oppetid på mobilnettet siste 12 måneder på over 99,9 %.

Les mer på https://www.telenor.no/bedrift/iot/tjenester/