Home / Smart Alarms™ / Innbruddsalarm

Innbruddsalarm

Beskytt eiendommen din mot uautorisert adgang. Innbruddsalarmtjenestene våre overvåkes kontinuerlig, og du blir umiddelbart varslet dersom kritiske situasjoner inntreffer. Tilgjengelig i alle sertifiseringsklasser.

 

Sikker innbruddsalarm over mobilnettet

Rask og sikker alarmoverføring er kritisk for alle typer innbruddsalarm. Våre alarmer og tjenester sørger for at du har full kontroll, uansett om det er en bolig, et kontor eller en bank som skal beskyttes

Med våre alarmsendere og -tjenester etableres en sikker kommunikasjon som du alltid kan stole på. Kritiske alarmer sendes i løpet av noen sekunder til alarmmottakeren din for rask håndtering.

Tjenesten overvåker kommunikasjonen mellom alarmsystemet ditt og den valgte alarmmottakeren hele døgnet og varsler deg umiddelbart om det oppstår systemendringer.

Last ned: AddSecure alarmtjenester og abonnementer

 

Oversikt og økt sikkerhet

I tillegg til alarmtjenestene vi tilbyr, kan vi gjøre hverdagen enda sikrere for deg og kundene dine ved hjelp av tilleggstjenestene våre. Disse gir deg større fleksibilitet hva gjelder driftsovervåkning og gir bedre kontroll over alarmsystemer og eventuelle driftsfeil som oppstår. Fjernservice muliggjør feilsøking og tilgang til eksternt utstyr. Les mer om AddSecure AddView og AddSecure Remote Service her.

 

Sertifisert alarmoverføring

Norges beste utvalg av sertifisert alarmoverføring

Full pålitelighet

Overvåkning 24/7 gir full pålitelighet

Sikker overføring

Secure SIM-kort gir sikker overføring, separat fra annen nettrafikk

Komplett alarmoverføring

Terminal med bundlet mobilabonnement, uavhengig av alarmmottak og operatør

Full oversikt over alle hendelser

AddView gir deg raskt en samlet oversikt, uansett om det gjelder brann-, innbrudds- eller heisalarm

Tett samarbeid med operatør

Sikrer tidlig informasjon ved eventuelle driftsforstyrrelser

Vil du vite mer om våre løsninger for innbruddsalarm?

Har dine alarmsendere støtte for 4G?

Telenor har besluttet å legge ned 2G- og 3G-nettet. Samtidig skal 4G-nettet utvides og forbedres. Dette har betydning for deg og din organisasjon om du har utstyr som kun støtter 2G- og 3G-kommunikasjon.

AddSecure AddView

Ved hjelp av den web- og mobilbaserte tjenesten AddView får du på en sikker og smidig måte tilgang til informasjon som gjør at du raskt kan avgjøre om systemene dine fungerer som de skal. Du får full oversikt over all aktivitet i alle virksomhetens alarmanlegg.