Home / Co-Driver Fleet Package

Co-Driver Fleet

Co-Driver Fleet er en grunnleggende pakke som inneholder de viktigste funksjonene for å optimalisere utnyttelsen av flåten og sjåførenes kjøre- og hviletid og for å sikre full kompatibilitet med myndighetens krav. Alle funksjonene nedenfor er inkludert i pakken!

Automatiser nedlasting av filer fra ferdskriver og sjåførkort for å overholde regler og forskrifter på en enkel måte

Lagre filene fra ferdskriverne i et sikkert miljø og få tilgang til analyseverktøy.

Innfør systembasert veiledning til sjåførene i sanntid og med rapporter for å gi kjørestilen et løft.

Posisjoner kjøretøyene og eiendelene dine i sanntid, få oversikt over tidligere kjøreturer og få varslinger basert på geofencing.

Optimaliser transportkjøringen med full kontroll over kjøre- og hviletider.

Co-Driver App

Android-appen vår for profesjonelle sjåfører legger alt til rette for effektivt samarbeid med driftsteamet på kontorsiden. Co-Driver-appen fra AddSecure er en flåtestyringsløsning for Android-smarttelefoner og -nettbrett. Den er knyttet opp mot Co-Driver Weboffice, en backoffice-applikasjon for teamet for transportstyring. Appen kan brukes offline og enten frittstående eller koblet til den innebygde computeren i lastebilen for å hente ut data fra kjøretøyet og ferdskriveren

Med AddSecure Roadbox får du tilgang til all viktig informasjon fra kjøretøyene dine

Roadbox fra AddSecure er den sentrale koblingen mellom kjøretøyet, ferdskriveren, sjåføren og driftsteamet. Denne datamaskinen tilbyr tjenester for transportledere som vil ha kjøretøys- og ferdskriverdata i sanntid for å overvåke kjøretøyenes daglige kjøreruter, drivstoffbruk og kjøreatferd, og for å optimalisere kjøre- og hviletiden.

Systemet har en viktig rolle for virksomheten å fungere greit. For oss var det for eksempel viktig å kunne få tilbake investeringen basert på drivstoffbesparelser

Stig Oybakken, Business Analyst /prosjektleder Bring AS