Home / Smart Alarms / Brannalarm

Brannalarm

Menneskeliv og store verdier står på spill når brannalarmen går. Derfor er det helt avgjørende at du kan stole på overføringen av alarmen, og at den når rett mottaker – hver gang. Med vår løsning kontrolleres tilkoblingen mellom alarmsystemet ditt og alarmmottaket døgnet rundt.

Sikker og rask overføring av brannalarmer

Når menneskeliv og verdifull eiendom står på spill, er en fungerende brannalarm helt avgjørende. AddSecures alarmsendere og -tjenester sørger for at du har en sikker alarmkommunikasjon, og at alarmen kommer frem til rett mottaker – og i tide.

Våre alarmsendere og -tjenester etablerer en sikker og pålitelig kommunikasjonsvei. Kritiske alarmer sendes i løpet av noen sekunder til alarmmottakerene dine for rask håndtering.

Tjenesten overvåker kommunikasjonen mellom alarmsystemet ditt og alarmmottakere hele døgnet, og varsler deg umiddelbart om systemendringer.

Våre tjenester for overføring av brannalarm  er sertifisert i henhold til gjeldende direktiver, standarder og krav.

Last ned: AddSecure alarmtjenester og abonnementer

 

Oversikt og økt sikkerhet

I tillegg til alarmtjenestene vi tilbyr, kan vi gjøre hverdagen enda sikrere for deg og kundene dine ved hjelp av tilleggstjenestene våre. Disse gir deg større fleksibilitet hva gjelder driftsovervåkning og gir bedre kontroll over alarmsystemer og eventuelle driftsfeil som oppstår. Fjernservice muliggjør feilsøking og tilgang til eksternt utstyr. Les mer om AddSecure AddView og AddSecure Remote Service her.

Med våre tilleggstjenester kan du øke sikkerheten enda et nivå for deg og kundene dine.

Sertifiserte tjenester i tråd med gjeldende forskrifter og direktiver

Våre tjenester for overføring av brannalarm er sertifisier i tråd med gjeldende direktiver, standarder og krav

Oversikt og økt sikkerhet

Med våre tilleggstjenester kan vi gjøre hverdagen enda sikrere for deg og kundene dine.