Home / Sikker kritisk kommunikasjon

Sikker kritisk kommunikasjon

Vi lever i en stadig mer oppkoblet verden, der sensorbaserte og internettilkoblede enheter florerer. Dette gjør det viktigere enn noensinne at data og kommunikasjon håndteres på en sikker måte. Hos AddSecure er sikker kritisk kommunikasjon selve grunnlaget for alt vi gjør. Det er nøkkelen til alle de smarte og pålitelige tjenestene vi tilbyr.

En sikker, smart og pålitelig løsning

Vår løsning for sikker kritisk kommunikasjon er en viktig del av både det livs- og virksomhetskritiske systemet ditt. I krisetilfeller kan den bidra til å redde liv og beskytte eiendom og kjernetjenestene dine, samt sørge for at forretningsdriften opprettholdes. Vi overvåker kommunikasjonen mellom alarmsystemene dine og gjør det enkelt for de oppkoblede enhetene dine å kommunisere med hverandre på en sikker måte.

Filosofien vår er tuftet på enkelhet og sikkerhet. Dersom løsningen er for omfattende og kompleks, er det en risiko for at den ikke blir brukt på riktig måte – eller ikke blir brukt overhodet – og allerede der reduseres sikkerheten.

Kommunikasjonsløsningen vår, AddSekure Link, er pålitelig og enkel å installere, og gir deg full kontroll. Den forbedrer effektiviteten og produktiviteten, og bidrar til å styrke konkurranseevnen i virksomheten din. Løsningen innfrir de strengeste kravene til sikkerhet, vil fungere på lang sikt og er basert på de nyeste og sikreste teknologiene.

En komplett, pålitelig og fleksibel IoT-løsning for å koble til og administrere et større antall enheter på en enkel og sikker måte.

Plug-and-play løsningen vår passer for selskaper som ønsker å komme raskt i gang med tilkoblede enheter og systemer på en rask og enkel måte.

E-ordbok: Relevante ord og uttrykk innenfor Internet of Things

Last ned vår ordbok og få oversikt over de mest relevantene uttrykkene innenfor Internet of Things