Home / Sikker kritisk kommunikasjon

Sikker kritisk kommunikasjon

Vi lever i en stadig mer oppkoblet verden, der sensorbaserte og internettilkoblede enheter florerer. Dette gjør det viktigere enn noensinne at data og kommunikasjon håndteres på en sikker måte. Hos AddSecure er sikker kritisk kommunikasjon selve grunnlaget for alt vi gjør. Det er nøkkelen til alle de smarte og pålitelige tjenestene vi tilbyr.

Sikre, smarte og pålitelige løsninger

Våre løsninger for sikker kritisk kommunikasjon er viktige for dine livs- og virksomhetskritiske systemeter. De kan bidra til å redde liv, beskytte eiendom og sikre viktige samfunnsfunksjoner, samt sørge for at forretningsdriften opprettholdes. Vi overvåker kommunikasjonen mellom alarmsystemene dine og gjør det enkelt for de oppkoblede enhetene dine å kommunisere med hverandre på en sikker måte.

Filosofien vår er tuftet på enkelhet og sikkerhet. Dersom løsningen er for omfattende og kompleks, er det en risiko for at den ikke blir brukt på riktig måte – eller ikke blir brukt overhodet – og allerede der reduseres sikkerheten.

Våre løsninger er pålitelige, enkle å installere og gir deg full kontroll. De forbedrer effektiviteten og produktiviteten, og bidrar til å styrke konkurranseevnen i virksomheten din. Løsningene innfrir de strengeste kravene til sikkerhet, vil fungere på lang sikt og er basert på de nyeste og sikreste teknologiene.

Hvorfor er det viktig å sikre kritisk kommunikasjon og data?

IoT-løsninger for et hvert behov

En komplett, pålitelig og fleksibel IoT-løsning for å koble til og administrere et større antall enheter på en enkel og sikker måte.

Plug-and-play løsningen vår passer for selskaper som ønsker å komme raskt i gang med tilkoblede enheter og systemer på en rask og enkel måte.

Sikker kritisk kommunikasjon er grunnlaget for alle våre smartløsninger. Les mer om disse her.

Sikker og overvåket alarmkommunikasjon er en kritisk del av ethvert alarmsystem. Sørg for at alarmene dine når rett mottaker - hver eneste gang!

Digitaliser strømnettet ditt for å oppnå sikrere, smartere og mer effektiv drift. Få full kontroll gjennom systemer for overvåking og analyse av nettverksstasjoner.

I nødssituasjoner teller hvert eneste sekund. Smart Rescue-løsningene våre sikrer at organisasjonens kriseteam og nødtjenestene kan reagere raskt og riktig.

Driv virksomheten framover med våre smarte og sikre løsninger! Disse løsningene muliggjør datadrevne forbedringer i form av lønnsomhet og full kontroll over transport- og logistikkoperasjoner.

E-ordbok: Relevante ord og uttrykk innenfor Internet of Things

Last ned vår ordbok og få oversikt over de mest relevantene uttrykkene innenfor Internet of Things