Norsk Logg inn partnerweb

Dette er AddSecure

 

AddSecure har siden begynnelsen av 1970-tallet hjulpet sine kunder med å gjøre samfunnet tryggere og har i dag over 130 00 fornøyde brukere av våre løsninger for sikker kritisk kommunikasjon. Vi overvåker kommunikasjonen mellom våre kunders alarmanlegg og alarmmottak og gjør det enkelt for oppkoblede enheter å kommunisere med hverandre.

Våre produkter oppfyller og er sertifiserte i henhold til internasjonale og nasjonale standarder for å kunne tilby det aller beste innenfor sikker kritisk kommunikasjon. Vi arbeider kontinuerlig med utvikling av kostnadseffektive løsninger og benytter det siste innenfor kommunikasjonsteknologi når vi utvikler nye produkter og tjenester.

AddSecure har virksomhet i Danmark, Norge,  Sverige og Finland med hovedkontor i Stockholm og Oslo, samt regionale kontorer I  Gøteborg, Malmø, Ørebro og Espoo. Vi er til sammen ca 135 ansatte, hvorav en stor andel innenfor teknisk avdeling for å sikre drift og utvikle nye produkter og tjenester for framtiden.

Selskapet eies av Abry Partners, et private equity-selskap stiftet i 1989 med hovedkontor i Boston, USA. En av USA mest suksessrike private equity-selskaper, med mer enn 550 fullførte transaksjoner til en verdi av over 61 milliarder USD siden oppstart.

Misjon og forretningsidè

”Våre kunder bidrar til et tryggere samfunn". Våre løsninger hjelper bedrifter og organisasjoner med å sikre at kritisk kommunikasjon mellom alarmmottak og sikkerhetsansvarlige foregår på en sikker og stabil måte. Dette inkluderer å sikre at en heis ikke blir stående uten kontakt med alarmmottaket, at et selskaps IoT-enheter er beskyttet eller at serverhaller ikke blir for varme.

AddSecure er en ledende leverandør av sikker kritisk kommunikasjon i Europa. Vi skal være en aktiv samarbeidspartner med løsninger som fungerer mot alle typer sikkerhetssystemer. En av selskapets viktigste suksessfaktorer er bred faglig kompetanse innenfor kommunikasjon og sikkerhet.

Historie

AddSecure har utviklet og markedsført løsninger for sikker alarmoverføring siden begynnelsen av 70-tallet da et fast analogt alarmnett ble etablert. I begynnelsen av 2000- tallet startet selskapets utvikling av mobilbaserte løsninger og har siden vært en aktiv samarbeidspartner til flere ledende selskaper innenfor oppbygging og drift av mobile nett. AddSecure har en egen utviklingsavdeling og var i 2002 det første selskapet i Skandinavia som leverte en mobilbasert alarmkommunikasjon som ble godkjent og tatt i bruk av flere banker.

Virksomheten har sitt utspring fra de store teleoperatørene i Norge og Sverige samt fra større sikkerhetsselskaper, noe som gjør at vi ha en unik kompetanse og kunnskap innenfor trådløs kommunikasjon og sikkerhet. I dag leveres lP-baserte løsninger i ulike faste og mobile nett.

 

 

Du kan lese mer om oss her:
Ledelse og eiere
AddSecure-gruppen