Norsk Logg inn partnerweb
Tilleggstjenester

AddSecure AddView

Med tilleggstjenesten AddSecure AddView blir du din egen alarmmottaker og får kontroll over egne alarmanlegg. Den nettbaserte tjenesten lar deg motta alarmvarslinger via e-post, SMS eller web. Det gir deg en bedre oversikt over alarmaktivitetene dine slik at du raskt kan reagere på feilmeldinger og utløste alarmer. Tjenesten krever ingen installasjon eller ny maskinvare, men du logger deg enkelt inn på tjenesten via en nettleser. Du kan også ha fordel av AddView direkte via IP.

Du kan velge å administrere alarmen din gjennom AddView eller kun motta informasjonsalarmer kombinert med varslinger som sendes til alarmsentralen.

 Med AddView får du tilgang til både alarmvarslinger og en logg over utløste alarmer, samt muligheten til å velge hvilke personer som skal motta e-post og /eller SMS ved alarmvarslinger. For deg som har høye krav til sikkerhet bør alarmen alltid være koblet opp til en sertifisert alarmsentral, og AddView vil da bli brukt som et supplement for at du selv skal ha større kontroll. Administrering av alarmer er særlig tilrettelagt for bedrifter, kommuner og organisasjoner med mange alarmanlegg.

AddView er tilgjengelig både som en webbasert tjeneste, og som mobilapp for brukere som er mye på farten.

Lær mer: Webinar on demand - Full kontroll med AddView

Ta gjerne kontakt med oss for en prisforespørsel på denne tilleggstjenesten.

 

Ullensaker kommune og Addview

Det var mye å ta tak, vi manglet oversikt over hvem som mottok alarmvarslingene og om de i det hele tatt ble varslet. Vi fikk veldig god hjelp og oppfølging av AddSecure under kartleggingsprosessen, forteller Lindh.

Les »

Dokument

Forhandler

Finn forhandler
Jeg ønsker å bli kontaktet