Norsk Logg inn partnerweb

SanTek sikrer kameraovervåkning på ICA Supermarked med pålitelig tilkobling fra AddSecure

Når ICA Supermarked i Järna trengte å oppgradere kameraovervåkningen, henvendte de seg til SanTek, den ledende leverandøren på området.

 

En fullstendig gjennomgang av kamerasystemet resulterte i en modernisert løsning med nye kameraer, en sentral overvåkningsserver og terminaler i butikken. Takket være AddSecures sikre kommunikasjonstjeneste, kan hele løsningen fjerndriftes og overvåkes over internett uten risiko for innsyn eller tilgang for uvedkommende. 

- Pålitelig kameraovervåkning i butikken er viktig for oss - både for å forebygge kriminalitet og for å sikre et trygt og sikkert arbeidsmiljø for våre ansatte. Det handler om å holde styr på alt som skjer i og rundt butikken i nåtid, men også for å kunne gå tilbake og se hva som har skjedd. Det er viktig å ha en overvåkningsløsning som virkelig fungerer, som vi kan stole på, uten å tenke på det hver dag, sier Anna og Tomas Lindberg, kjøpmenn på ICA Supermarked i Järna.

Når overvåkingstjenesten trengte oppgradering, var det naturlig for Anna og Tomas Lindberg å henvende seg til SanTek. Som spesialister på kameraovervåkning og med et langt og etablert forhold til ICA Supermarked, kunne SanTek skreddersy en løsning som var tilpasset butikkens behov. Løsningen inkluderer maskinvare og programvare som kreves for effektiv kameraovervåking, med sikker tilkobling til SanTek for å sikre kameraovervåkningen.

Gjennom serviceavtalen overvåker SanTek ICA Järna systemet, og kan om nødvendig både drive feilsøking, støtte og oppdatere systemet eksternt.

- Muligheten for systemovervåking og fjerndrift gir betydelige fordeler for både SanTek-kunder og oss. Vi minimerer behovet for å reise ut til kunden for vedlikehold av kameraløsningen, samtidig som ICA Järna får full trygghet ved å proaktivt passe på at alt fungerer som det skal. Om noe går galt, vil systemet varsle umiddelbart. Vi kan til og med løse noen problemer før ICA Järna selv har oppdaget hva som har skjedd, forklarer Jörgen Waldemarson, prosjektleder hos SanTek.

For å sikre kommunikasjonen mellom den lokale ICA-butikken og SanTek, samt å gjøre det mulig å både overvåke og fjerndrifte løsningen, bruker de AddSecure mobile tjeneste. Tjenesten garanterer en stabil tilkobling, og sikrer mot innsikt eller tilgang fra uvedkommende.

"I SanTek har vi en partner som vi kan stole på, og takket være AddSecure, vet vi at all overvåking skjer på en sikker måte. I dag føler vi at vi kan fokusere på det vi er best på, ta vare på våre kunder og drive forretningen, samtidig som vi føler oss trygge på at kamerasystemet fungerer som det skal, avslutter Anna og Tomas Lindberg.

  

"I dag føler vi at vi kan fokusere på det vi er best på, å ta vare på våre kunder og drive forretningen, samtidig som vi føler oss trygge på at kamerasystemet fungerer som det skal "

 

 

AddSecure er en ledende bedrift innen sikker, kritisk kommunikasjon. Virksomheten ble etablert på begynnelsen av 70-tallet og har i dag over 100 000 brukere og ca 140 medarbeidere i Norden. Våre kommunikasjonstjenester for alarm- og mobildata redder liv, eiendommer og sikrer samfunnet. Løsningene er fleksible, enkle å installere og øker våre kunders konkurransedyktighet. Vår ambisjon er å være det selvsagte valget for alarmkommunikasjon i Norden og å bli den ledende aktøren i Nord-Europa.

 

SanTek kameraovervåkning er en helhetsleverandør innenfor kameraovervåkning. Vi har siden 1995 installert mer enn 4000 systemer for mange ulike bransjer og applikasjoner. Basert på kundens virkelighet designer vi den rette løsningen for økt sikkerhet og trygghet. Med høy kompetanse og tilgjengelighet er vi en samarbeidspartner som tar ansvar for levering og tilbyr nødvendig oppfølging og støtte for å sikre et pålitelig kameraovervåkningssystem.

 

Les mer om IoT

 

For ytterligere informasjon gå til www.santek.se