Norsk Logg inn partnerweb

Sikker IoT på 1, 2, 3

IoT er en viktig del av digitaliseringen av samfunnet vårt. Den nye, smarte teknologien hjelper oss med å løse flere store utfordringer. Men med stadig flere oppkoblede enheter øker også sikkerhetsrisikoene. Uvedkommende kan trenge seg inn i nettverket ditt, oppkoblede enheter kan angripes av hackere og sensitiv informasjon kan komme på avveie. Derfor er det essensielt med god beskyttelse av dine oppkoblede enheter.

Vi har en IoT-løsning for deg som er både sikker og enkel å bruke: AddSecure Link. Med Link oppretter og administrer du dine egne private nett (VPN). De oppkoblede enhetene dine tildeles en fast, privat IP-adresse og er kun synlige og tilgjengelige for brukere som er tildelt en sikker tilgang til ditt spesifikke nettverk. Kommunikasjonen er kryptert, og uautorisert adkomst til informasjon eller enheter vil ikke være mulig.

Webportalen Link Manager lar deg enkelt gi de du ønsker en sikker tilgang til de ulike nettverkene dine. Det er like lett å tilbakekalle tilgangene ved et senere tidspunkt. Ingen eksterne IT-konsulenter eller teknikere er nødvendige. Med AddSecure Link administrer du enkelt IoT-nettverket selv, og all ruting settes opp automatisk, basert på valgene du gjør i portalen.

 

Vil du vite mer? La oss ta en prat om IoT

 

Stolt partner av Telenor

AddSecure er en godkjent Telenor-partner innen IoT. Løsningen vår bruker Telenors nett, og har derfor den beste dekningen. Løsningen støtter 2G, 3G og 4G-kommunikasjon.

Les mer på telenor.no/bedrift/iot/partnerportal