Norsk Logg inn partnerweb

AddSecure App – gir deg full oversikt over dine alarmsendere fra mobilen

Med forenklet driftsetting og full kontroll på alarmsenderne blir AddSecure App det selvsagte verktøyet for deg som installerer sikkerhetsprodukter. Dessuten kan du nå tilby kundene dine mulighet til å selv styre alarmene sine fra mobilen.

Med AddSecure App kan du enkelt se informasjon om sendere, se status på innganger og styre senderens utganger direkte fra mobilen. Som installatør blir appen ditt mobile verktøy ute i felten og er et bra supplement til AddView.

Du kan nå tilby sluttbrukeren mulighet til styre på- og avkobling av alarmen, åpne porter eller styre belysning – uansett hvor sluttbrukeren befinner seg. Ettersom det er en åpen løsning er det ingen begrensninger for hvilke type system som kan styres med appen.

For å oppnå maksimal sikkerhet er installatørens tilgang til senderen via appen begrenset.


Hent bestillingsblankett her

Last ned appen her:
AppStore    GooglePlay


Har du spørsmål? Kontakt oss her

Vanlige spørsmål

 • Hvordan kommer jeg som installatør i gang med appen?

  Start med å laste ned appen fra AppStore eller GooglePlay.
  Kontakt Support for aktivering av tilgang til appen, vent deretter på en e-post med bekreftelse.

  Når du logger inn i appen kan du legge til de senderne du har tilgang til ved hjelp av senderenes telefonnummer (MSISDN).

  For tilgang til sendernes inn- og utganger trykker du på knappen for kommunikasjonstest på senderen og får da full tilgang i fire timer. Om senderen er uten strøm eller om du starter den på nytt, må funksjonen aktiveres på nytt. Merk at senderen krever versjon 1.24.20 eller nyere for denne funksjonaliteten.

  Dersom du trenger permanent tilgang til senderens inn- og utganger kontakter du kunden/abonnenten, som igjen kontakter AddSecure.

 • Hvordan kommer jeg som sluttbruker i gang med appen?

  Start med å laste ned appen fra AppStore eller GooglePlay.

  Last så ned blanketten for tilgangsaktivering og send den ferdig utfylt til Support. Du mottar så en e-post med bekreftelse og all informasjon du trenger.

  Tjenesten Respons må være aktivert for at all funksjonalitet skal være tilgjengelig i appen.

 • For hvilke produkter fungerer appen?

  Appen fungerer med sendere i Airborne-serien, for eksempel DC dual.

 • Hvilke funksjoner støttes i appen?

  Du kan se status på innganger, se status på og styre utganger, vise senderinformasjon som inneholder status for blant annet signalstyrke, strømforsyning og forsøk på manipulering.

 • Hva koster det?

  Appen er helt kostnadsfri å laste ned og installere. Vil du ha tilgang til sendernes inn- og utganger må tjenesten Respons være aktivert. Tjenesten kan bestilles fra Support.

  Installatører som bruker appen i forbindelse med driftsetting og feilsøking får kostandsfritt full tilgang til senderen gjennom å trykke på knappen for kommunikasjonstest (tidsbegrenset til fire timer).

 • Hvem kan bruke appen til mine sendere?

  Din sikkerhet er viktig for oss. For å få tilgang til en sender kontrollerer vi alltid hvem som er registrert eier før en konto aktiveres. Kontoen aktiveres derfor alltid av vår Support.

  Installatører som bruker appen i forbindelse med driftsetting og feilsøking får full tilgang til senderen under en firetimers-periode ved å trykke på knappen for kommunikasjonstest.

 • Hvordan gir jeg installatøren min permanent tilgang til senderne mine?

  Dersom du ønsker at installatøren din skal ha permanent tilgang til sendernes inn- og utganger er det du som kunde/abonnent som må kontakte AddSecure.