Home / Om oss / Jobb hos oss

Jobb hos oss

Vil du bidra til en sikrere og smartere verden? Kom og jobb hos oss!

Ledige stillinger!

Et godt sted å jobbe

AddSecure er et mangfoldig selskap med ansatte fra mange land. Vi har flere kontorer rundt om i Europa, og vi kan tilby en rekke spennende roller og oppgaver, fra utvikling av front-end- og back-end-programvare og produktutvikling til kundestøtte, økonomi og markedsføring.

Målet vårt er å styrke virksomheten gjennom medarbeidere som spiller på lag. Vi fokuserer på kultur og verdier, talentforvaltning og utvikling av medarbeidernes kompetanse. Våre verdier – kundefokus, enkelhet, lagånd og samarbeid – gjenspeiles i alt vi gjør. Å jobbe her handler om å skape verdier for våre kunder, våre kolleger og samfunnet.

Vi investerer i våre ansatte, slik at alle som jobber hos oss, har den kompetansen de trenger, og en sunn kultur å blomstre i. Vi vokser og utvikler oss gjennom mangfold, samarbeid, energi og oppmuntring, og ved å arbeide sammen utgjør vi en forskjell.

Et balansert liv er viktig for at man skal kunne utføre sine plikter på en god måte. Vi setter vår stolthet i å tilby våre ansatte trygge arbeidsforhold, rimelige kontrakter, pensjon og forsikring, samt ytelser som fremmer trivselen på og utenfor arbeidsplassen.

 

 

Kundefokus

Vi tar initiativ overfor våre kunder og gjør vårt ytterste for å forstå dem, holde våre løfter og være tilgjengelige. Vi er fleksible og gjør endringer i henhold til kundenes behov. Til syvende og sist handler det om å skape merverdi.

Enkelhet

Tydelig. Lett å forstå. Klare roller og forventninger. Raske avgjørelser. Ingen unødvendige formaliteter. Det trenger ikke å være mer komplisert enn som så.

Lagånd og samarbeid

Vi arbeider alle mot de samme målene. Derfor deler vi informasjon og kunnskap. Vi bygger på hverandres sterke sider, og vi gir tilbakemeldinger.

.

Møt teamet vårt

Vi er en mangfoldig gruppe av åpne, vennlige, pålitelige og kunnskapsrike mennesker med et engasjement for trygge og smarte løsninger. Og vi deler en inspirerende misjon om å hjelpe våre kunder med å bidra til en tryggere og smartere verden.

Les korte intervjuer med noen av teammedlemmene våre her.

 

Jeg liker å arbeide med det siste innen teknologi i vårt dynamiske R&D-team, og at vi lærer av hverandre i hele selskapet.

Francois Dumont, Software Tester, Smart Transport, Frankrike

Jeg har fått gode muligheter til å vokse og utvikle meg faglig. Og jeg liker å jobbe med mennesker fra forskjellige land.

Roxanna Karlsen, Global Social Media and Content Coordinator, Norge

Arbeidet er morsomt og lærerikt, og jeg har fantastiske kolleger! Det er et åpent klima, og vi ler mye sammen.

Heino Rask, System Specialist, Smart Alarms, Sverige

.

Lyst til å jobbe hos oss?

Vi er alltid på jakt etter dyktige nye medarbeidere som deler vår positive holdning og våre verdier. Medarbeidere som har lyst til å lære og vokse sammen med virksomheten vår. Se listen over ledige stillinger, eller send en åpen søknad til jobapplications@addsecure.com..

.

Ledige stillinger

For øyeblikket har vi ingen ledige stillinger, men du er alltid velkommen til å sende oss en åpen søknad.

 

Følg oss

Følg oss på sosiale medier, og hold deg oppdatert om siste nytt, arrangementer og lanseringer:

     

 

 

Vi sikrer data og kritisk kommunikasjon i en oppkoblet verden