Home / Om oss / Møt teamet vårt

Møt teamet vårt

Det er menneskene som former kulturen vår. Vi er stolte av alle våre kompetente og engasjerte medarbeidere. Les mer om hvordan de synes det er å jobbe hos oss.

Jeg liker å arbeide med det siste innen teknologi i vårt dynamiske R&D-team, og at vi lærer av hverandre i hele selskapet.

Francois Dumont, Software Tester, Smart Transport, Frankrike

 

«Ved å arbeide som softawaretester et internasjonalt selskap får jeg muligheten til å samarbeide med mennesker fra ulike land. Det, kombinert med det faktum at R&D-teamet vårt hele tiden bringer inn den nyeste teknologien, betyr at jeg kontinuerlig utvikler nye ferdigheter og ny kompetanse. Dette er noe jeg setter veldig stor pris på!

Jeg har en bachelorgrad innen programmering og telekommunikasjon og har jobbet i utlandet, så jobben her passer perfekt for meg. Jeg har jobbet i Smart Transport siden 2012, og jeg syns denne bransjen er veldig interessant. Teknologi er helt klart en nøkkelfaktor i transformasjonen av transportbransjen.

Når jeg ikke er på jobb, driver jeg med seiling, kajakkpadling eller svømming, eller jeg arbeider på gården min.»

 

 

Jeg har fått gode muligheter til å vokse og utvikle meg faglig. Og jeg liker å samarbeide med mennesker på tvers av land.

Roxanna Karlsen, Global Social Media and Content Coordinator, Norge

 

“Jeg jobber i en global stilling, så jobben min er både variert, interessant og morsom. Det er alltid noe som skjer, og det er nye og annerledes utfordringer hver dag. Jeg samarbeider med kolleger fra alle deler av organisasjonen og liker å jobbe med mennesker fra ulike kulturer. Atmosfæren er veldig åpen, vennlig og samarbeidsorientert.

Markedsavdelingen er svært digitalt fokusert, og vi bruker det nyeste av metoder for å generere etterspørsel, drive kampanjer og markedsaktiviteter. Dette er veldig spennende og gir meg muligheten til å vokse og utvikle meg faglig. Siden jeg begynte for ca. to og et halvt år siden, har jeg tatt på meg flere nye oppgaver. Å ha muligheten til å prøve forskjellige ting og arbeide med prosjekter som samsvarer med interessene mine og utdanningen min (bachelor i reklame og merkevarebygging), er svært viktig for meg.

Fritiden min bærer også et visst globalt preg. Jeg elsker å reise og har familie i Australia og New Zealand.»

 

 

Arbeidet er morsomt og lærerikt, og jeg har fantastiske kolleger! Det er et åpent klima, og vi ler mye sammen.

Heino Rask, System Specialist, Smart Alarms, Sverige

 

«Jeg har jobbet her siden 2013 og ser på det samarbeidsorienterte arbeidsmiljøet som selskapets styrke. Det er en kultur for å involvere seg. Vi respekterer og lytter til hverandre, og vi deler kunnskap både innenfor avdelingen og med nettverksoperasjonssentrene.

Arbeidet er morsomt og lærerikt, og jeg har fantastiske kolleger! Det er et åpent klima, og vi ler mye sammen.

Jeg setter pris på mulighetene innen IT som hjelper meg med å utvikle meg faglig så vel som personlig.

Jobben min er å finne kreative løsninger, gjøre ting smartere og mer effektivt. Det er også noe jeg liker å drive med hjemme, der jeg har en eiendom som gir gode muligheter til å planlegge, utforme og sette i stand. Jeg bor i nærheten av fjellet og liker å gå på ski om vinteren. Ellers spiller og produserer jeg elektronisk musikk. Kan ha noe å gjøre med at jeg vokste opp rett ved siden av Roskilde-festivalen …»

Kundefokus

Vi tar initiativ overfor våre kunder og gjør vårt ytterste for å forstå dem, holde våre løfter og være tilgjengelige. Vi er fleksible og gjør endringer i henhold til kundenes behov. Til syvende og sist handler det om å skape merverdi.

Enkelhet

Tydelig. Lett å forstå. Klare roller og forventninger. Raske avgjørelser. Ingen unødvendige formaliteter. Det trenger ikke å være mer komplisert enn som så.

Lagånd og samarbeid

Vi arbeider alle mot de samme målene. Derfor deler vi informasjon og kunnskap. Vi bygger på hverandres sterke sider, og vi gir tilbakemeldinger.

.

Lyst til å jobbe hos oss?

Vi er alltid på jakt etter dyktige nye medarbeidere som deler vår positive holdning og våre verdier. Medarbeidere som har lyst til å lære og vokse sammen med virksomheten vår. Se listen over ledige stillinger, eller send en åpen søknad til jobapplications@addsecure.com.

 

 

Vi sikrer data og kritisk kommunikasjon i en oppkoblet verden