Home / Om oss / Personvern

Personvern

AddSecure AB, Org.no. 556527-2001 (“AddSecure Group“), respekterer og beskytter ditt privatliv. Vi behandler dine personopplysninger i tråd med GDPR, som du kan lese mer om i våre retningslinjer for personvern. I de tilfellene der AddSecure Group behandler personopplysninger på vegne av sine kunder og partnere, og dermed blir databehandler, viser vi til vår generelle databehandleravtale.

AddSecure Group består av selskaper oppført på www.addsecure.com/about-us/data-protection/.

 

Bruk av informasjonskapsler

Nedenfor finner du informasjon om AddSecures bruk av informasjonskapsler. Ved å gå inn på og hente informasjon fra, og/eller bruke tjenester på, vårt nettsted, addsecure.com, godtar du at det settes informasjonskapsler i nettleseren din – siden de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk godtar informasjonskapsler. Hvis du ikke ønsker å godta vår bruk av informasjonskapsler, kan du trekke tilbake samtykket ditt ved å endre innstillingene i nettleseren. Men vær oppmerksom på at tjenestene på nettstedet vårt kanskje ikke lenger vil fungere optimalt hvis du gjør dette.

 

Hva er informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en liten fil som inneholder et visst sett med data. Denne filen sendes fra nettsiden vår til nettleseren din og kan senere hentes av avsenderen. Informasjonskapselen samler informasjon som gjør at vi kan tilpasse nettstedene og tjenestene våre ut fra hvordan våre besøkende bruker dem. Det er viktig å understreke at informasjonskapsler ikke samler inn personopplysninger, verken fra harddisken eller fra datamaskinen din.