Home / Om oss

Dette er AddSecure

Vi er en ledende europeisk leverandør av premiumløsninger for sikker data og kritisk kommunikasjon. Lær mer om selskapet vårt her.

Vi sikrer kritisk kommunikasjon og data i en oppkoblet verden

Verden blir stadig mer oppkoblet. Organisasjoner i en rekke bransjer bruker smart teknologi (IoT) og data til å drive forretninger mer effektivt. Dette gjør det viktigere enn noensinne at data og kommunikasjon håndteres på en sikker måte. Mange ganger kan det dreie seg om livs- eller forretningskritiske systemer, hvor teknisk svikt er ikke et alternativ. Liv, eiendom, vitale samfunnsfunksjoner og store verdier er avhengig av sikre data- og kommunikasjonsløsninger – løsninger du kan stole på 24 timer i døgnet, året rundt.

Det er her AddSecure kommer inn i bildet. Med vår erfaring og ekspertise, og med våre førsteklasses løsninger og tjenester, gjør vi det trygt og enkelt for tilkoblede enheter å overføre data og kommunisere med hverandre – i alarmsystemer, bygninger, strømnett, lastebiler og mye mer.

Vi sikrer data og kritisk kommunikasjon i en oppkoblet verden.

 

Vi hjelper våre kunder med å bidra til en tryggere og smartere verden

Vi i AddSecure ser på det som vår misjon å bidra til å gjøre verden sikrere og smartere. Vi betjener over 50 000 kunder og partnere over hele Europa med premiumløsninger for sikker kritisk kommunikasjon og data.

Våre kunder opererer blant annet innen sikkerhetsbransjen, bygningssikkerhet og -automasjon, digitale trygghetstjenester, transport og logistikk, samt forsyningstjenester, smarte byer og smarte kommuner. Vi gir dem smarte, sikre og pålitelige løsninger innenfor våre forretningsområder Smart AlarmsSmart Rescue og Smart Transport.

 

Norden, Europa og verden for øvrig

AddSecure er en raskt voksende virksomhet. Våre hjemmemarkeder har alltid vært Norden, og med vårt kontinuerlige fokus på vekst er vi nå også etablert i Australia, Benelux, Frankrike, Polen, Spania, Sveits, Storbritannia, Tyskland og USA.

I dag er vi mer enn 880 ansatte av ulike nasjonaliteter. Hovedkontoret vårt ligger i Sverige, og vi har regionale kontorer og et nettverk av distributører over hele Europa.

Vår historie

AddSecure har utviklet og markedsført løsninger for sikker kritisk kommunikasjon siden tidlig på 70-tallet. Med våre røtter i de største nordiske telekom- og sikkerhetsselskapene har vi unik kunnskap og kompetanse innen trådløs alarmkommunikasjon og sikkerhet, og siden årtusenskiftet har vi utviklet skybaserte løsninger for kritisk kommunikasjon. Vi var faktisk det første selskapet i Skandinavia som ble godkjent av banker for alarmløsninger basert på mobilkommunikasjon.

Dette er en arv vi har nytte av. I dag arbeider vi ikke lenger bare med sikker kommunikasjon for alarmer. Gjennom innovasjon og visjonære fusjoner med ledende selskaper over hele Europa, løser vi også utfordringer på en rekke andre områder, som for eksempel samfunnssikkerhet, transport og forsyningstjenester.

Som tilbyder av smarte og sikre løsninger for data og kritisk kommunikasjon leverer vi akkurat det som trengs i en smart verden der alt kommer til å bli tilkoblet. Reisen har bare så vidt begynt.

 

Vi sikrer kritisk kommunikasjon og data i en oppkoblet verden